Attraksjoner på Rødby

Sjekk ut våre ferieboliger på Lolland, Falster, ved Møn eller på Sydsjælland. Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland er spekket med aktiviteter for hele familien. På Lolland finner du bl.a. Lalandia, Knuthenborg Safaripark og Ålholm Automobil museum. Falster byr bl.a. på Nykøbing F. Zoo, Golf & Fun Park i Marielyst, Krokodille Zoo, Svømmesenter Falster og Middelaldersenter. Møn og Sydsjælland byr på BonBon-Land, Møns Klint og Texas Ranch.

BonBon-Land

En verden av moro venter deg dersom du besøker populære BonBon-Land. Fornøyelsesparken byr på morsomme opplevelser for hele familien, med mer enn 60 spennende og morsomme fornøyelser som for eksempel villsvinet, vandtrotten og rafting.

Knuthenborg Safaripark

ferie i Danmark kan du i Knuthenborg Safaripark møte afrikanske neshorn og sibirske tigre fra Asia. Kjør på safari mellom de mange forskjellige dyrene, som kengeruer, aper, nesehorn og giraffer, en fantastisk opplevelse for hele familien. Du trenger ikke reise lenge enn til Danmark for å oppleve disse spennende dyrene.

Handlemuligheter

I sommerhalvåret finner du mindre dagligvarebutikker i stort sett alle sommerhusområder i Danmark. Utenfor sesongen, og for større innkjøp, henvises til Maribo og Nakskov, hvor du også finner sjarmerende gågater med en rekke forskjellige spesialbutikker.