Attraksjoner og aktiviteter i Nordjylland

Skjekk ut våre ferieboliger i Nordjylland der det er en rekke aktiviteter som du og din familie kan oppleve, bl.a. VestEvent, kajakk-kurs i Aalborg, sykkeltur, margueritruten, Fårup sommerland og mye mer. Så lei et sommerhus i Danmark for å oppleve aktivitetene Nordjylland har å by på.

VestEvent

VestEvent arrangerer ulike arrangementer langs Vestkysten i Nordjylland. Vestevent kan sette sammen et program med aktiviteter for både deg og din familie, alt fra ekstremsport, ølsmaking, rolige turer, vannscooter, glassblåsing, kajakksafari og mye mye mer. Det er bare å ta en telefon for å høre nærmere om de ulike aktiviteter og få satt sammen et program slik at du og din familie får en perfekt ferie på Nordjylland.

Sykkelferie Nordjylland

Sykling i Nordjylland

Hvor fantastisk er det ikke å ta med familien på en sykkeltur for å oppleve den vakre og idylliske natur i Nordjylland? Dette kan du enkelt gjøre ved å leie sykkel fra Hals autocykler, og her kan du også spørre om ulike sykkelruter du og din familien kan sykle.

Kajakk-kurs i Aalborg

Hos OnAdventure kan du bestille kurs i kajakk enten du er nybegynner eller ikke for å sikre deg en fantastisk opplevelse. OnAdeventure tilbyr ulike kurs innen kajakk, og dette er en opplevelse som er verdt å få med seg.

Margueritruten

Margueritruten er en 3600 km rute for bilister og syklister. Har du og familien din god tid og interessert i å se mer av Danmark er turen virkelig verdt det. Gjennom ruten vil du oppleve vakker natur i både øst og vest, og sykle eller kjøre forbi blant annet Tversted, Bangsboområdet ved Frederikshavn, Børglum kloster ved Løkken, Voerså og Præstbro og mange andre steder.

Feriehus ved Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Fårup sommerland er en fornøyelsespark som ligger i Fårup plassert mellom Løkken og Blokkus i Nordjylland. Parken har mer enn 50 aktiviteter og danmarks største badeland for hele familien som passer både store og små. Gjennom NOVASOL feriehusutleie vil familien være så heldige å få rabatt for inngangen til den spennende parken.