Attraksjoner og aktiviteter i Blokhus

Nordjylland generelt er fult av aktiviteter og severdigheder. Her kan vi blant annet nevne Grenen, Danmarks nordligste punkt, nord for Skagen, men også Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke, museene i Skagen, og selvfølgelig Skagensmalerne, som er en fast bestanddel av ferie i Nordjylland.

Innen 1 times kjøring finner du en lang rekke andre aktiviteter og attraksjoner som bl.a. Fårup Sommerland, Farm Fun, Nordsjømuseet og Ålborg Zoo.

I lokalområdet finner du bl.a. aktivitetssentret Action House i Løkken, Skallerup Klit Feriesenter med ulike aktiviteter, et stort antall golfbaner, samt diverse vandre- og sykkelstier

Fårup Sommerland

I Fårup Sommerland, mellom Blokhus og Løkken, er det nok å ta fatt på, uansett om man er voksen eller barn. Her finner dere store utfordringer til større barn og barnlige sjeler - og små utfordringer til de minste av våres gjester.Action, fart og spenning i Actionland, gode opplevelser til alle vannelskere i Aquapark og mange andre opplevelser og attraksjoner er i vente i Fårup Sommerland.

Feriehus nær Fårup Sommerland

Nordsjømuseet

Med et sommerhus i Blokhus, løkken eller lønstrup kan du og familien når dere besøker Nordsjømuseet oppleve stort sett alle Nordsjøens fiskearter og pattedyr. I de store bassengene og akvariene, finner du bl.a. sel, blekksprut, haier og et stort antall av Nordsjøens andre fiskearter og pattedyr.

En herlig dag for hele familien venter dere i Nordsjømuseet i Hirtshals.

Aktiv ferie i Nordjylland

Aalborg Zoo

Hvis du leier feriebolig i Danmark kan du besøke Aalborg Zoo. I Aalborg Zoo står du ansikt til ansikt med truede dyrearter.

Her kommer du nært innpå ca. 138 arter, tilsvarende til ca. 1.300 spennende dyr fra hele verden.

Møt bl.a. elefanter, løver, aper, bjørner, leoparder, tigere og mange, mange flere dyrearter. Du trenger ikke dra helt til Asia for å oppleve løver og leoparder, det kan oppleves på nært hold bare et steinkast unna Norge.

Innkjøpsmuligheter

I sommerhalvåret finner du små dagligvarebutikker i stort sett alle sommerhusområdene (enkelte har åpent hele året) Utenfor sesongen, og for større dagligvarekjeder, bør man dra til Hjørring, Brønderslev og Pandrup. Mulighet for større innkjøp og shoppingmuligheter, finner du i Nørresundby og Ålborg, som bl.a. har en gågate med mange spesialbutikker, storsentre, samt store kjeder.