Attraksjoner i Skagen

Området rundt Skagen er fult av aktiviteter og severdigheder. Her skal selvfølgelig nevnes Grenen, Danmarks nordligste punkt, men også Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke, museene i Skagen, og selvfølgelig Skagensmalerne, er en fast bestanddel av ferien til Skagen.

Den årlige visefestivalen er også verd en opplevelse, og innen 1 times kjøring finner du en lang rekke andre aktiviteter og attraksjoner som bl.a. Fårup Sommerland, Farm Fun, Nordsjømuseet, Tivoliland i Ålborg og Ålborg Zoo. Alt dette kan du oppleve ved å leie en feriebolig i Nordjylland.

Besøk Fårup Sommerland fra feriehuset

Fårup Sommerland

I Fårup Sommerland, mellom Blokhus og Løkken, er det nok å ta fatt på, uansett hvor stor man er.

Her er store utfordringer til større barn og barnlige sjeler - og små utfordringer til de minste av våre gjester.

Action, fart og spenning i Actionland, gode opplevelser til alle vannelskere i Aquapark og et utall andre opplevelser og attraksjoner er i vente i Fårup Sommerland.

 

Nordsjømuseet

I Nordsjømuseet kan du oppleve stort sett alle Nordsjøens fiskearter og pattedyr og mer til.

I de store bassengene og akvariene finner du bl.a. sel, blekksprut, hai og et stort antall av Nordsjøens andre fiskearter og pattedyr.

En herlig dag for hele familien venter dere i Nordsjømuseet i Hirtshals.

Ålborg Zoo

Hvis du leier feriebolig i Danmark kan du besøke Aalborg Zoo. I Aalborg Zoo står du ansikt til ansikt med truede dyrearter.

Her kommer du nært innpå ca. 138 arter, tilsvarende til ca. 1.300 spennende dyr fra hele verden.

Møt bl.a. elefanter, løver, aper, bjørner, leoparder, tigere og mange, mange flere dyrearter. Du trenger ikke dra helt til Asia for å oppleve løver og leoparder, det kan oppleves på nært hold bare et steinkast unna Norge.

Besøk Aaalborg Zoo på ferie i Nordjylland

Innkjøpsmuligheter

Skagen er en aktiv by hele året, og her finner du en rekke dagligvarekjeder og spesialbutikker nær sommerhusområdene i Skagen. Frederikshavn, som ligger i nærheten, er en meget aktiv handelsby, med en rekke store dagligvarekjeder og en koselig gågate.

Lokale tips

Attraksjonene og severdighetene rundt Skagen, er ingen hemmelighet, men få er oppmerksom på det spesielle lyset som omgir Skagen og området rundt – et lys som inspirerte Skagens-malerne, og som kanskje også kan vekke kunstneren i deg!