Attraksjoner i Øster Hurup

Når dere leier et feriehus i Østhimmerland, har dere et alsidig utvalg av severdigheter og attraksjoner, så dere kan finne noe for enhver smak – også både for barn og voksne. Reiser dere med barn, er det nok ingen tvil om , at det gjerne må skje litt i løpet av ferien. Et sted dere må besøke vil være Fårup Sommerland. Morsomme rutsjebaner, stort badeland, masse av hyggelige grønne arealer og mye mer venter her. Når dere bl.a. leier en feriebolig i Østjylland, får dere som NOVASOL gjest rabatt på inngangen til Fårup Sommerland.

Skal det være enda mer action i løpet av ferien kan det også være gøy å ta et dagsbesøk til Djurs Sommerland, hvor dere også får rabatt for inngangen.

Området har også mye mer å by på: F.eks. Ebeltoft Zoo, Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark og en lang rekke kunstutstillinger, historiske minnesmerker og severdigheder, herregårder og slott, samt et helt fantastisk naturlandskap med en rekke severdigheter og ikke for ikke å glemme de fantastiske golfbanene.

For at dette ikke skal være nok, har du i tillegg både Legoland, Givskud Zoo og Randers Regnskov innen 1-1½ times kjøring.

Vektergangen i den historiske handelsbyen, Ebeltoft, bør også oppleves. De årlige begivenhetene som Havnefest, eplefestival og kremmermarkedet er også en opplevelse verd.

Mot nord finner du bl.a. Aalborg med tivoli, Aalborg Zoo og mange andre spennende aktiviteter.

Givskud Zoo

Som et vindu til naturen får du i Givskud Zoo nærkontakt med ville dyr fra fem kontinenter. Mange av dyrene er kjent fra tv-skjermens naturprogram, men i dyrehagen står man ansikt til ansikt med dyrene. Man opplever blant annet dyrenes riktige størrelse, lyder og lukter, ting som tv-skjermen ikke klarer å formidle.

Givskud Zoo startet i 1969 som Løveparken og hadde de første årene bare løver. Siden da er dyrebestanden blitt utvidet med mange nye arter, og i dag huses mer enn 120 forskjellige dyrearter i parken.

Dra på safari i egen bil eller kjør rundt med safaribussen og opplev bl.a. løver, giraffer, gorillaer, sjimpanser og flodhester.

Dyreopplever for hele familien i ZOO i Danmark

LEGOLAND®

I LEGOLAND i Billund er det, fart, spenning og morsomme opplevelser over alt. Slik er LEGOLAND. Stedet hvor små og store leker og får masse ny input til fantasien. Kreativiteten får vinger når det lekes og læres, oppdages og utforskes. Riddere i rustninger, pirater, tøffe cowboyer, ville indianere og mye, mye mer. Kort sagt: Den morsomste lekeplassen for hele familien. Og best av alt: Det skjer hele tiden noe nytt og spennende i LEGOLAND.

LEGOLAND Billund

Djurs Sommerland

De 7 eventyrlige temalandene i Djurs Sommerland ønsker velkommen med mer enn 60 morsomme fornøyelser, blant annet også årets to store nyheter: Få en susende svingtur i den 12,5 m høye Wild West Karusell eller dra med Pony-Ekspressen på hesteryggen gjennom det ville westens flotte landskap, mens moskusen og fiendtlige indianere ligger på lur.

I tillegg kan du glede deg til et gjensyn med alle de kjente fornøyelsene, som kjemperutsjebanen Thors Hammer, rafting på Rio Grande-elven, det oppvarmede vannlandet, med fjorårets store nyhet Hawaii, Karlos Ballonggynge for de minste og mye, mye mer.

Lei feriehus nær Djurs Sommerland

Innkjøpsmuligheter

I sommerhalvåret finner du mindre dagligvarebutikker i stort sett alle feriehusområder, men utenfor sesongen, og for større innkjøp, anbefaler vi byene Øster Hurup, Hadsund og Hobro. I Hadsund og Hobro finner du gågater med en rekke spesialbutikker.

Det neste av alt, er at dere selv bestemmer hva dere skal gjøre av aktiviteter når dere leier sommerhus i Danmark.