Attraksjoner og aktiviteter i Hejlsminde

Området er helt perfekt som utgangspunkt for utflukter og dagsturer til diverse attraksjoner. F.eks. finner du både Legoland, Givskud, Zoo og Universe innenn ca. 1 times kjøring, og i nærområdet står aktivitetene også i kø. F.eks. Skamlingsbanken, seilturer på Kolding Fjord, Koldinghus, Slotsøbadet i Kolding og hjuldamperen Helene, som seiler mellom Haderslev og Årø. Alle disse attraksjonene kommer godt med på en feriehusferie i Danmark

Givskud Zoo

Som et vindu til naturen får du i Givskud Zoo nærkontakt med ville dyr fra fem kontinenter. Mange av dyrene er kjent fra tv-skjermens naturprogram, men i dyrehagen står man ansikt til ansikt med dyrene. Man opplever blant annet dyrenes riktige størrelse, lyder og lukter, ting som tv-skjermen ikke klarer å formidle.

Givskud Zoo startet i 1969 som Løveparken og hadde de første årene bare løver. Siden da er dyrebestanden blitt utvidet med mange nye arter, og i dag huses mer enn 120 forskjellige dyrearter i parken.

Dra på safari i egen bil eller kjør rundt med safaribussen og opplev bl.a. løver, giraffer, gorillaer, sjimpanser og flodhester.

LEGOLAND®

I LEGOLAND i Billund er det, fart, spenning og morsomme opplevelser over alt. Slik er LEGOLAND. Stedet hvor små og store leker og får masse ny input til fantasien. Kreativiteten får vinger når det lekes og læres, oppdages og utforskes. Riddere i rustninger, pirater, tøffe cowboyer, ville indianere og mye, mye mer. Kort sagt: Den morsomste lekeplassen for hele familien. Og best av alt: Det skjer hele tiden noe nytt og spennende i LEGOLAND.

Innkjøpsmuligheter

Du finner enkelte små dagligvarebutikker i feriehusområdene (få har helårsåpent), men innen ca. 20 km finner du både Christiansfeld, Haderslev og Kolding med et stort utvalg av dagligvarebutikker. Haderslevs gågate er alltid et besøk verd og i Kolding finner du bl.a. Kolding Storsenter med mer end 100 spesialbutikker.

Lokale tips

I Hejlsminde finner du en liten bondegårdsslakter, med egen slakterbutikk. Gjør et godt kjøp av kvalitetskjøtt!

Lokale særpreg

Christiansfeld er honningkakenes by!