Strender i Bjerregård

Når du har valgt å leie en ferieleilighet i Bjerregård, så er det ikke langt til noen av Danmarks aller fineste badestrender. Her har du mulighet til å nyte en fredfull ferie i Danmark, hvor turen til stranden nesten alltid står høyest på ønskelisten, når feriedagene skal planlegges. Nedenfor har du et utvalg av strender du kan besøke – besøk en eller fler, alle er flotte badestrender med sitt eget særpreg.

  • Nymindegab: En deilig strand med flate sandstrekninger og fint vann. Stranden har det velkjente blå flagg som bevis for at stranden er av høy kvalitet.
  • Bjerregård Strand: Hopp på sykkelen og ta turen til Bjerregård Strand, som byr på en deilig sand og en forfriskende dukkert i Vesterhavet
  • Henne Strand: Deilig hvit sandstrand og god vannkvalitet sikrer deg en fantastisk dag ved stranden. Her kan du også gå tur langs vannet – og det er et skogområdet rett ved.
  • Årgab Strand: Fin sandstrand med god plass – Benytt det gode stisystem til en god gåtur, hvor du riktig kan nyte vakre områder.
  • Houstrup Strand: Er en kombinert strand, med et område forbeholdt naturstier. Fantastisk fin og vakker , verdt å ta turen.
  • Ringkøbing Fjord: Du kan selvfølgelig velge å bade i Ringkøbing Fjord. Du skal være oppmerksom på at det er forbudt å bade i Ringkøbing Fjord ved slusen i Hvide Sande.

Feriehus ved Bjerregårds strender

Har du spørsmål til strendene i område, så er dere velkomne til å kontakte vår salgsavdeling eller våre lokale servicekontor i Bjerregård, og spør våre medarbeidere om råd.

Ta en ferie i Danmark og lei et sommerhus i Vestjylland – du kommer ikke til å angre!