Attraksjoner og aktiviteter i Jegum Ferieland

Vil dere oppleve litt kultur på ferien er det massevis av muligheter ved Jegum Ferieland. Her kan dere på forskjellige museer lære om blant annet Vadehavet, kunst, Vikingtiden, 2. verdenskrig, kongenes storhetstid og mye mer. Her er det med andre ord mange muligheter, og vil du leie et sommerhus i Danmark er det vel verdt å ta turen innom Jegum Ferieland.

Feriebolig i Jegum Ferieland

Jegum Ferieland er et feriehusområdet, som ligger litt tilbaketrukket fra Vesterhavet, men dog allikevel kun ca. 10 km fra den vakreste vestjyllandske sandstranden. Det har alltid vært populært å leie sommerhus i Vestjylland, særlig pga. de mange vakre strender. Jegum Ferieland er også meget ettertraktet på grunn av nærheten til noen av Vestkystens mest berømte strender, så som Henne Strand, Vejers Strand og Blåvand. Dessuten er Jegum Ferieland et fint sted for å feriere med barn, for her skjer det alltid noe og det er alltid noen å leke med. I sommermånedene er den lokale dagligvarebutikk i Jegum midtpunkt for diverse aktiviteter, da denne ligger midt i Jegums « Lekeland» med hoppeslott, minigolf, tennis og fotballbane. Utover beliggenheten og aktivitetene, gjør spesielt de lave utleiepriser Jegum til et attraktivt feriemål.

Lei feriehus i Jegum Ferieland

Aktiviteter for alle

Når du er på ferie i en feriebolig i Jegum Ferieland, er det massevis av muligheter for gode opplevelser – både for barn og voksne. Ta f eks familien med i LEGOLAND og GIVSKUD ZOO. Felles for begge attraksjoner er, at du som NOVASOL gjest får rabatt til inngangen. Du skal selvfølgelig også ta en dag til bading, hvor du og familien kan plaske i Vesterhavets bølger og slappe av, med trærne begravet i den bløte sand. Man har også mulighet til å sykle i Jegum og da vil man oppleve den vakre natur Jegum har å by på. Prøv f eks. ruten omkring Filsø og nyt den fantastiske naturen. For golfspillerne er det også flere muligheter for å holde formen ved like i løpet av ferien og for lystfiskere er området et paradis med flere put & take innsjøer og elver. Må fangsten bli så stor at man trenger ekstra fryseplass, ja da er det NOVASOLs lystfiskerhus du skal leie.

Aktiv ferie i Vestjylland med familien

By og historie

Fra Jegum er det heller ikke langt til gamle kjøpesteder som Varde, Ringkøbing og Ribe. Her kan du bruke lommepenger i de mange butikkene som ligger der, og nyte kveldsmat med god mat på en av de lokale restauranter. I løpet av sommeren er det alltid masse liv i byen, med musikk, markeder og andre events. Ute i de litt mindre kystbyer, kan du se hvordan livet leves i nærkontakt med Vesterhavet. Husk å ta turen forbi de små havnene og få frisk fisk med hjem.

Vil du gjerne på museum, så er det utallig av muligheter i området. Her kan du både lære nytt om Vaderhavet, kunst, vikingtiden, 2. verdenskrig, kongenes storhetstid og mye mer. Det vil aldri bli kjedelig å feriere i i Jegum, så overveier familien å leie et sommerhus i Danmark , så prøv ut Jegum Ferieland.

Opplevelser i Vestjylland