Strender i Jegum Ferieland

Jegum Ferieland ligger midt i den vakre vestjyllandske natur. Fra sommerhusområdet er det ikke langt til de flotte myrområder, skogen, og ikke minst noen av Danmarks beste strender. Selve sommerhusområdet ligger mellom Blåbjerg og Oksbøl. Her er det ca. 12 km til vestkysten og strendene. For de fleste er nærheten til havet og mulighetene for å bade , en viktig faktor når det leies ferieleilighet i Vestjylland og man kan med ro i sinnet velge Jegum som sin feriedestinasjon, selv om stranden ikke er rett ved, er det svært lett å komme seg dit. Nedenfor ser du et utvalg av alternative strender du og familien kan besøke.

Strender Jegum Ferieland

  • Henne Strand: Bred, hvit sandstrand med store sanddyneområder.Biler er ikke tillatt på stranden.
  • Vejers Strand: Den sørlige delen av Vejers Strand kan benyttes av gjester, som gjerne vil ha med bilen på stranda. Den nordlige delen er forbeholdt gjester til fots eller på sykkel. Hele den herlige, brede stranda har hvit sand og sanddyner. Siden 2001 har det været etablert et redningskorps på stranden.
  • Grærup Strand: Meget stille område med en herlig hvit sandstrand. Bilkjøring er ikke tillatt på stranden. Grærup Strand ligger mellom Vejers og Børsmose.

Lei sommerhus i Jegum Ferieland til en badeferie. Husk de gode baderåd, når du tar tur på stranden, uansett hvor du leier en feriebolig i Danmark.