Gastronomi i Alsace-Lorraine

Geografien og historien er sterkt påvirket av tysk kultur, dette er noe resulterer i mye arkitektoniske arv i sin gastronomiske skikker. Bor dere i et feriehus i Alsace-Lorraine er det en mulighet til å lære om den fantastiske maten og nyte de smakfulle retter.

Hvis du bestiller et ferie hus i Alsace-Lorraine i byen Nancy, vil du kunne smake mange retter med bergamott. Denne sitrusfrukten er lite kjent i resten av Frankrike, og er tilført i mange produkter , blant annet godteri og fruktgele, men også kaker. En annen frukt som særlig blir brukt er plomme, så vel i alkohol som paier. Bor dere i et feriehus i Frankrike kan dere nyte det i Alsace-Lorraine har å by på, alt fra forretter til dronningen eller den tradisjonelle Lorraine pai, butterdeig fylt med krydder og svinekjøtt.

Gastronomiske opplevelser i Alsace-Lorraine

Fransk- og tyskinspirerte Strasbourg

Bestill en ferieleilighet i Alsace-Lorraine, som lar deg oppdage de tradisjonelle restauranter i Strasbourg. Mange av dem tilbyr surkål, lokale pølser og spekemat. Ikke gå glipp av Baeckeoffe, blanende grønnsaker og kjøtt ulmet i hvitvin. Hvis du bor i en villa i Alsace-Lorraine i desember, kan du også nyte mange spesialiteter som selges på julemarkeder, som gløgg eller en liten shortbread med smak av anis eller kanel formet i stjerner.

Et opphold i et feriehus i Alsace-Lorraine er den perfekte måten å nyte sin ferie i en varm og innbyende region. Det er også en unik mulighet til å oppdage de opprinnelige smakene og raffinert gastronomi i Alsace-Lorraine.