Historien om Alsace-Lorraine

I det østlige Frankrike ligger Alsace-Lorraine , en region med rik og unik historie. Kulturen til regionen er en blaning av franske tradisjoner og noen germanske skikker. For å oppdage historien om Alsace-Lorraine, kan du gjennom NOVASOL leie et feriehus i Alsace-Lorraine, som passer deg.

Hvis du velger å bo i en ferievilla i Alsace-Lorraine i Strasbourg, vil du få en unik mulighet til å lære mer om historien og tradisjonene ved å besøke Alsace museet, her kan du blant annet høre om kostyme og kulinariske tradisjoner, og gastronomi i Alsace-Lorraine. Besøk også Notre Dame som er fascinerende for alle som er interessert i Strasbourgs katedral og virkningen av bygging på området.

Lei feriehus i Alsace-Lorraine

Historiske oppelvelser i Alsace

En leilighet i Alsace-Lorraine- regionen vil være det perfekte utgangspunkt for å utforske stedene knyttet til den store krigen. Besøk Verdun Memorial , som er en sterk opplevelse siden den har mange gjenstander som vitner om den harde tilstand av soldatene som kjemper i skyttergravene under krigen i 1914. Videre er Douaumont ossuary en interessant opplevelse, der det ligger gravlagt mer enn 100 000 soldater, tyske og franske. Hvis du reiser med barn, og er ute etter aktiviteter å gjøre med familien, ikke nøl med å bestille din leilighet i Alsace-Lorraine i Epinal siden denne byen har mye å oppleve, bl.a. berømte museum.

Overnatting i et feriehus i Frankrike er ideelt for den som ønsker å bo på et mer komfortabelt og intimt sted enn hotell. Med sine rike og komplekse fortid, er Alsace-Lorraine et ideelt reisemål for historieinteresserte og nysgjerrige, takket være de mange stedene man kan besøke i Alsace-Lorraine.