Steder å besøke i Alsace-Lorraine

Når du ferierer i Alsace-Lorraine vil du raskt oppdage at du befinner deg i en fargerik region og kultur. I regionen kan man benytte seg av alle de spennende tilbud som Alsace-Lorraine tilbyr. Opplev alt fra parker og historiske steder til julemarkeder og museumsbesøk, du vil bli overrasket av så mange funn.

Attraksjoner og opplevelser i Alsace

Attraksjoner og severdigheter

En ferie i Frankrike vil sikre deg å møte en rekke naturfenomener, spesielt i Alsace-Lorraine. Enten du er i byen Colmar, som har fontener og bindingsverkshus som kan beundres eller du tar en båttur i «Lille Venezia», eller besøker Verdun skoger som er full av historie eller vandrer gjennom en vinrute til Timbach vingård som befinner seg i byen Ribeauville, en utrolig hyggelig by. Gården er spesielt kjent for sin riesling, som er en av de mest smakfulle vinene på gården. Du kan også ta taubanen på fjellet Ballon d'Alsace, som fra sin høyde på 1250 meter gir en fantastisk panorama utsikt.

Regionen er full av underverker og man må besøke stedet Stanislas, vollene i Riquewihr, i den gamle bydelen Petite France i Strasbourg eller slagmarkene og den underjordiske borgen Verdun. Hvis du fortsatt tørster etter oppdagelse, er Saint-Etienne katedralen i Metz, klosteret Saint-Genoult i Toul, Baccarat glass og Mont Saint-Odile klosteret, alle eksepsjonelle steder å se. Til slutt, ikke gå glipp av Eguisheim, en vakker landsby og bilmuseet Mulhouse. Med en villa i Alsace-Lorraine kan du oppleve alle disse flotte severdighetene og turer.

En ferierer i Alsace-Lorraine vil også gi deg mulighet til å komme deg til Strasbourg for å oppleve julemarkedet Colmar, og Mondial Air Ballons, varmluftsballonger. Videre vil karneval Mulhouse og Sélestat avsløre fargerike øyeblikk, en spesiell opplevelse man ikke kan gå glipp av!