Ferie ved kysten i Aquitaine

Langs Atlanterhavskysten , fra munningen av Gironde, i Medoc til munningen av Adour på Bayonne koker Aquitaine Beach ned til en lang stripe av perfekt sand. Hos NOVASOL finner du ferieboliger både ved sjøen og i innlandet, og du kan dermed finne det perfekte feriehuset for din ferie i Aquitaine hos oss.

Et feriehus i Aquitaine kysten

Gjør valg av en livskvalitet når du er på ferie i Aquitaine med respekt for tradisjon. For i tillegg til gleden av stranden, med sine spesifikke aktiviteter (surfing og svømming), gir enhver ferie i Aquitaine kyst deg tilgang til en rekke legendariske tradisjoner. Opplev fantastiske matopplevelser i regionen hvor du blant annet kan smake delikatesser fra havet. En feriebolig i Aquitaine inviterer til en kombinasjon av avslapping, aktiviteter og spennende opplevelser.

For å få mest mulig ut av ditt feriehus i Aquitaine

Lei din feriebolig i Aquitaine ved sjøen, så vil du ha gleden av å nyte et vakkert og romslig hjem danner rammene for ferien. Foretrekker du å bo i nærheten av byer kan vi anbefale byene Hossegor og Capbreton. Uansett årstid danner våre ferieleiligheter og feriehus i Frankrike rammene for en opplevelsesrik ferie i Frankrike.