Byer i Bourgogne

Trenger du en pust av frisk luft, og oppdage den rolige historiske arven til Frankrike? Da er det på tide for deg å leie en villa i Bourgogne. Rundt Bourgogne ligger mange skatter, som kan bli oppdaget når du leier feriehus i Frankrike.

Besøk Sens og Auxerre: den vakre middelalder

I Bourgogne kan du oppleve sjarmen til Sens og Auxerre i Bourgogne . Begge byene ligger på bredden av Yonne og presterer den typiske sjarmen til nærliggende Bourgogne. Sens er en hundre år gammel by med Gallo-romersk opprinnelse, man kan nyte den middelalderske gamleby og oppdage spesielt en av de vakreste gotiske katedraler i Frankrike bygget i det 12. århundre. Auxerre, en by som er bygget på en høyde, har en fin rekke av bindingsverkshus på vakre gater og torg, veldig avslappende.

Besøk Auxerre på ferie i Frankrike

I Dijon: gamle hus og vakre religiøse bygninger

Du vil også få mulighet til å besøke andre steder i Bourgogne. Du kan f eks. leie et feriehus i Dijon i Côte-gull. Det finnes også en rekke vingårder, og byen har en rik arkitektonisk arv av gamle hus og svært bemerkelsesverdige religiøse bygninger. Du kan sette pris på en ferie i Bourgogne rundt Dijon – og du kan oppdage massiv av gastronomi som Bourgogne byr på.

Det første slottet i Loire i Nevers

Men du kan også velge en feriehus i Bourgogne i nærheten av « haugen» i Nevers i Nievre. Dette nabolaget med utsikt over byen har de mest interessante monumenter. Eiendommen i Bourgogne vil gjøre deg i stand til å besøke Ducal Palace, en av de første slottene i Loire-bygget i det 15. århundre og Saint-Cyr-katedralen St. Julite.

Macon og hans trehus

Endelig er Macon et utmerket utgangspunkt for å leie en leilighet i Bourgogne. Du vil krysse den imponerende broen Saint-Laurent, besøke det eldste trehus i Macon og selvfølgelig de omliggende vingårdene. Ikke nøl med å leie et feriehus i Midt-Frankrike, NOVASOL er eksperter når det gjelder utleie av ferieboliger i Frankrike, og ellers i Europa.