Gastronomi i Bourgogne

Bourgogne er en region som består av fire departementer Yonne, Côte-d'Or, Nièvre og Saône-et-Loire. Hvert departement har bemerkelsesverdige turistattraksjoner, både med hensyn til landskap og gastronomi. Men gastronomi forklarer i stor grad hvorfor feriebolig i Frankrike, spesielt i Bourgogne møter en vakker suksess for aktelse, i tillegg til interessant historie om Bourgogne.

Alle smaker er i naturen. Og som enkeltpersoner, land, kontinenter, kulinariske vaner, styrking av smaker, varierer det betydelig. Likevel har kjøkkenet i Bourgogne samlet svært mange stemmer. På initiativ fra en amerikansk nettside, har hyppige reisende nylig kåret en av restaurantene til verdens beste restaurant i 2013. Den ligger i Saône-et-Loire, i Chagny.

Kjøkkenet i Bourgogne har alltid vært populær, og har fått applaus fra kjente og store kokker. Dette startet imidlertid ikke i går. Det gastronomiske omdømmet til Saulieu, kan f eks. dateres tilbake til det 17. århundre. I dag, befinner det seg en galakse av stjernekokker i Bourgogne. Man kan oppleve god mat flere steder bla. Vézelay, Saulieu, Sens, Beaune, Dijon, Auxerre og Chagny. Bestill derfor et feriehus i Bourgogne, og få en vill gastronomisk opplevelse.

Smak god mat og vin i Bourgogne

Den perfekte match

Rik fruktbar jord, fører til at Bourgogn vingårder har den høyeste anseelse, og tiltrekker seg gourmeter fra hele verden, noe som gjør det til en populær feriedestinasjon i Frankrike. Under oppholdet vil du få mulighet til å smake på lokale spesialiteter ; Burgundy snegler, de goujères, Charolais biff, Bresse kylling, persille skinke, Epoisses, Chaource og ulike oster kombinert med en årgangsvin. Den perfekte match krever tid. For dette kreves en ferie i Burgund.

Mellom Dijon, Beaune, Macon, Chalon-sur-Saône, Le Creusot, eller villmarka i Morvan, vil du være fri til å velge det stedet du vil avholde din ferie. Få fantastiske matopplevelser, bestill i dag!