Steder å besøke i Bourgogne

Ferie i Bourgogne er et sted alle må oppleve! Steder man kan besøke i regionen er mangfoldig og variert. Avhengig av din smak og den tiden du har, velger du en leilighet i Bourgogne som passer deg og dine drømmer. Regionen består av en enorm historisk arv som Dijon, Auxerre, Chalon eller Autun. Hovedstaden i dag er Dijon, noe den ikke var når hertugene regjerte. Regionen er også en livlig universitetsby, som har beholdt sine gater med bindingsverkshus og private renessanse spor av en svært overdådig fortid. Auxerre er et sted verdt å besøke, og i tillegg til et vakkert middelaldersentrum , har kommunen en eksepsjonell religiøs arv. Besøk videre Saint-Etienne-katedralen som er helt fantastisk, og du vil videre ikke gå glipp av Chalon, som så fødselen Joseph Nicéphore Niépce.

En feriehus til leie i Bourgogne i regionen Semur-en-Auxois, Cote d'Or, vil overbevise deg. Etter en tur på bredden av Armançon, vil du følge en labyrint av små sjarmerende gater til den praktfulle kirken Notre Dame. Omgivelsene er like uimotståelig. Endelig er et besøk til den fantastiske cistercienserklosteret Fontenay nødvendig å ha en fin oversikt over historien til Bourgogne. Og til slutt besøk det vakre slottet, Bussy-Rabutin, og ferien din i Frankrike vil bli uforglemmelig.

Historiske severdigheter i Bourgogne

En eksepsjonell religiøse arv

Elskere av religiøs arkitektur vil velge en ferie i Midt-Frankrike i Saône-et-Loire som har den mest imponerende konsentrasjon av mesterverk i regionen. Den vakre St. Philibert klosterkirke Tournus er et must, samt basilikaen Paray-le-Monial og Cluny Abbey som fødte et benediktinerkloster.

Til sist må det nevnes at man bør besøke de vakre Burgund vingårder i Côtes de Beaune eller Morvan naturparken og innsjøen Settons. Leter du etter en ferieutleie i sentrum? Velg en leilighet i Bourgogne!