Området rundt Paris

La deg forføre av et fantastisk opphold i Ile-de-France, hvor du kan utforske skatter og rikdommer. Paris inviterer deg til å oppdage sine ikoniske monumenter, og med en av NOVASOLs ferieleiligheter i Ile-de-France kan du velge den luksusen du selv ønsker. Finn en sentralt beliggende ferieleilighet i Paris, eller et feriehus for hele familien beliggende i utkantene av Frankrikes hovedstad.

Lei feriehus eller ferieleilighet nær Paris

 

En reise gjennom gode vinopplevelser

Med et feriehus i Ile-de-France får du muligheten til både å spasere langs Seinen, og til å besøke parisiske vingårder. Mellom besøkene til de storslåtte monumentene i den franske hovudstaden kan du blant annet ta deg tid til å besøke den botaniske hagen Jardin des Plantes. Her finnes også 247 vinranker, som gir en fantastisk blanding av varianter, i hjertet av Paris. Blant de mest pittoreske områdene i hovedstaden er Montmartre. Her vil du oppdage dens mest berømte vin, Clos Montmartre. Dyrket i flere tiår er vinrankene nødvendig og uunngåelig i sentrum av Paris.

Feriehus i Ile-de-France for envher smak

Velger du å leie hus i Frankrike og legger turen til Ile-de-France kan du se frem til å smake nydelig vin, og nyte oppdagelsen av de mest berømte stedene i byen, slik som det 16. distriktet i byen. Langs Rue des Eaux, like ved Seinen, finner du et vinmuseum som kan vise til en original og fantastisk samling av viner. På tvers av regionen kan du oppdage skatter, slik som slottet i Versailles, definitivt blant de beste severdighetene å besøke. Ved Trianon kan du spasere langs 2000 m2 store vingårder beliggende i området.