Området rundt Disneyland

Hvis du ønsker å tilbringe tid rundt Disneyland Paris når du besøker Ile-de-France kan du finne flere feriehus like i nærheten. Bo tett på det du ønsker å oppleve, enten det er parker, byer eller vakre slott.

Feriehuset er et perfekt utgangspunkt

Leier du en ferieleilighet i Ile-de-France og reiser til Disneyland med familien venter spennende og opplevelsesrike feriedager for hele familien. Møt Disney-figurer, fra attraksjoner som labyrinten av Alice in Wonderland via Space Mountain i Disney Studio. Disneyland er et fascinerende syn og en fantastisk opplevelse, og det er ikke uten grunn barnas favoritt.

Lei feriehus i Ile-de-France nær Disney Land

Ferieleilighet i Ile-de-France nær naturen

I nærheten av fornøyelsesparken vil du finne mange områder dedikert til naturen. Mellom Point du Jour i Verdelot, hagen av Antoine Bourdelle på Egreville og skogene i Bréviande og Fontainebleau blir du møtt med harmoni og naturlig skjønnhet.

Du vil finne, i nærheten av fornøyelsespark , mange områder dedikert til naturen. Mellom Point du Jour Barnehager i Verdelot, hagen av Antoine Bourdelle på Egreville eller skoger Bréviande, champagne, av Armainvilliers, Fontainebleau, Jouy, vil du bli fylt med så mye skjønnhet og harmoni . Du vil nyte stoppe i hagene til Templar i Coulommiers, i de av Fontainebleau slott eller Island med sin Park Fountain med Pigeons. I nærheten av Disneyland Paris Ile-de-France vil du også være mulig å gå Feline Park og Zoo Bois d'Attilly og nyte Little Venice av Brie, Crecy-la-Chapelle.

Ferie i Frankrike for hele familien

Se monumenter i Ile-de-France

Etter et besøk til Disneyland kan du oppdage slottene i Vaux-le-Vicomte, Fontainebleau eller Blandy-les-Tours, eller de vakre middelalderbyene Moret-Sur-Loing og Provins. Opplev også byen Meaux på bredden av Marne, kunstnernes landsby Barbizon og en rekke små og sjarmerende landsbyer som Beton-Bazoches, Bray-sur-Seine, Beaumont-du-Gâtinais. Med et feriehus i Frankrike bor du tett på de gode opplevelsene, og herlige feriedager fulle av underholdning fra Disneyland og kulturelle innslag venter hele familien i Ile-de-France.