Steder å besøke i Ile-de-France

Over 42 millioner turister besøker regionen hvert år, og Paris er det perfekte reisemålet for en storbyferie i Ile-de-France. I tillegg til t-banen kan du enkelt bevege deg til fots i hovedstaden, for å oppdage noen av de vakreste sevedighetene regionen har å by på. Vandre i gatene i Montmartre, og oppdag Sacred Heart. Eller vandre mellom Jardin des Tuileries og Triumfbuen, ta en avstikker ved Invalides og Pont Alexandre III. Det er også mange muligheter for urban vandring, som tillater å se hovedstaden og Paris-regionen fra en helt ny vinkel.

Historiske severdigheter

Historien om Frankrike har alltid vært nært knyttet til Paris og byens omgivelser. Med et feriehus i Ile-de-France som utgangspunkt kan du reisep å eventyr i alle de ulike områdene i regionen. Opplev det fantastiske slottet i Versailles, bygget av Louis XIV i Yvelines, kun 30 minutter unna sentrum av Paris. Nettverket av offentlig transport i Paris-regionen er svært godt organisert, og du kommer deg lett rundt til de forskjellige attraksjonene fra din feriebolig i Ile-de-France.

Eventyrlige ferier i Ile-de-France

Det finnes mange gode muligheter for underholdning og moro for store og små i Paris og området rundt. I vannparken Aquaboulevard i Paris venter store basseng og morsomme sklier, mes Disneyland inviterer til uforglemmelige feriedager for hele familien. Glem heller ikke å besøke vakre Val d'Europe og Vallée Village. Alle disse severdighetene nås enkelt gjennom et svært godt nettverk av offentlig transport, enkelt tilgjengelig fra deres feriehus i Ile-de-France.

Med en feriebolig i Frankrike får du muligheten til å lære mer om fransk kultur og oppdage hemmeligheter på tvers av landet, og på tvers av Ile-de-France. Her møter du lokalbefolkningen som nyter rolige dager på typiske og deilige restauranter og koselige kafeer i nærområdet, hvor du kan bli med på en gastronomisk reise!