Omgivelsene i Narbonne

Et feriehus i Languedoc Roussillon vil befinne seg i hjertet av uberørt natur. Narbonne er en kommune i departementet, Aude. Kommunen er et fuktig middelhavsklima og det er mange solskinnsdager i løpet av året. Med en feriebolig i Aude, vil du nyte å oppdage området rundt, langs stranden eller innad i landet.

Aktiv ferie i Narbonne

Turløyper, attraksjoner og diverse

Fra feriehuset i Languedoc Roussillon må du og familien gå en fredfull tur i parken som beskytter et området på 80 000 hektar området, herunder strender, laguner og fjell. På din ferie i Frankrike har du mulighet til å oppdage en vakker utsikt. Ta også turen til Leucate, en annen kommune i Aude, eller ta en spasertur ved Port Gruissan.

Det er ikke bare den vakre naturen du og familien kan oppleve i Aude. Opplev også en eksepsjonell middelaldersk kulturarv fra din villa i Frankrike. Omgivelsene i Narbonne i Languedoc-Roussillon består av en rik kulturarv, oppdag historien i Languedoc-Roussillon når du er på ferie! Besøk også cistercienserklosteret som ble grunnlagt i 1093, et vakkert sted med bevart arkitektur. 800 meter over havet finner du slottet kalt Peyrepertuse, fra slottet kan du oppleve en fantastisk utsikt over Pyreneene, en fjellkjede i Sørvest- Europa og Middelhavet. Når du først er i Narbonne er det også to andre store middelalderske steder å besøke, katedralen Saint-Just-et-Saint-Pasteur og Erkebispegården.

Aktivitetsmuligheter nær Narbonne

Fra din ferieleilighet i Languedoc-Roussillon er det mulighet til å se Canal du Midi, som det ligger i det franske navnet er dette en kanal, og den var i drift i 1681, og hundre år senere oppstod Canal de la Robine, som begge er i dag et kunstverk som er oppført på verdensarvlisten av UNESCO. Lei en båt og seil stille til Port la Nouvelle. På ruten oppdager du at den første kanalen består av to «låser». En flott tur tilbys på Canal du Midi, noe du må oppleve!

Nær Narbonne i Languedoc-Roussillon, er det tilgang til vin, og det kan nytes god vin i moderate mengder og flotte viner som er produsert i Languedoc-Roussillon. Men i Languedoc-Roussillon er ikke bare for kulturelskere og vinelskere, men også de som vil kose seg med en rekke sportslige aktiviteter og ha avslappende dager med bading på stranden. Nyt det å ha fri med en ferieleilighet ved Middelhavet i Frankrike.