Området rundt Carcassonne

Carcassonne er åpenbart kjent for sitt middelalderske preg og er plassert på verdensarvlisten. Carcassonne er nær Languedoc-Roussillon, og man kan ikke gå glipp av byen i en ferie i Frankrike. En ferie i Languedoc-Roussillon åpner døren til et rom som du vil huske lenge.

Den rike historien til området av Carcassonne

Hvis du er interessert i historie, middelalderen, vil du nyte ditt opphold på Cathar land. Flere slott venter deg når du ferierer i Aude: Quéribus, Peyrepertuse og mange andre. Å leie et feriehus i Aude i Languedoc-Roussillon vil du hver dag ha mulighet til å besøke alle severdighetene og finne ut mer om historien til regionen og alle dens byer.

Regionen har en unektelig historisk arv, men ikke bare det – gastronomi befinner det seg også mye av i området. Oppdag Languedoc-Roussillon gastronomi. Besøk også Canal du Midi, blant de eldste og varkeste kanalene i hele Frankrike. Lei en villa i Languedoc-Roussillon og ta fatt på en verden av opplevelser.

Aktivitetsmuligheter nær Carcassonne

Området rundt Carcassonne er også preget av en rekke vingårder, som produserer vin av meget god kvalitet. Områdene Corbières, den Clape eller Limoux er derfor et must å besøke. Til slutt kan man nevne at Languedoc-Roussillon legger opp til masse sol og bading. Strendene er mange og man blir bortskjemt av de mange aktiviteter regionen tilbyr: sykling, turgåing, padling, seiling og mer. Velg et sted gjennom NOVASOLs ferieutleie ved middelhavet i Frankrike. Hvorfor ikke bestille en villa i Languedoc-Roussillon, og få total komfort!

Uansett hvilket budsjett du må holde deg innenfor, er du sikker på å finne en ferie som passer din smak med NOVASOL feriehusutleie. Enten du velger en villa i Languedoc-Roussillon eller en ferieleilighet i Languedoc-Roussillon, er det sikkert at dette besøke vil føre til et uutslettelig minne og en uforglemmelig ferie.