search

Feriehus i Cévennes

Historien til Languedoc-Roussillon strekker seg helt tilbake til den romerske erobringen. I det første århundre f. Kr, er byen Narbonne opprettet og blitt en av de viktigste havnene i Middelhavet. Hvis din ferie skal befinne seg i Languedoc-Roussillon, ikke gå glipp av å vandre gjennom vakre Domitian, en gammel romersk vei. I det åttende århundre, ble området et hjertet for vestgoterne. Beliggenheten i den sørlige delen av riket, er svært påvirket av maurisk kultur. Languedoc-Roussillon er permanent festet til Kingdom of France i 1271, men beholder en viss autonomi. Hvis din feriebolig ved Middelhavet i Frankrike befinner seg i Montpellier, vil du oppleve en spesiell kultur, nemlig en renessansen, da byen var en av bastionene av protestantismen under religionskrigene.

Opplev Cévennes nasjonalpark fra feriehuset

Opplevelser nær Cévennes

Cévennes nasjonalpark er trolig nok den mest kjente plassen, en del av dette territoriet ble skrevet inn på UNESCOs liste over verdensarv i 2011. Dette er også for tiden den eneste franske park som ligger i fjellet. Den dekker et område på 93.000 hektar og omfatter 152 byer, og består av 76.000 mennesker som bor der. Lei feriehus i Frankrike og opplev alt denne regionen har å by på.

Parken tilbyr en fauna og variert flora, beundringsverdig landskap og oppdrett tradisjon som er involvert i skjønnhet og bevaring av området.

Området er hjem til over 1500 plantearter hvorav mange er beskyttet, noen er unike. Det finnes rikelig med fuglearter der, mer enn 200 arter har Cévennes nasjonalpark som sitt hjem. Det er også mange pattedyr, krypdyr og fisk. Parken har også gjeninnført noen arter som for eksempel bever, gribber, hjort eller rådyr. Landskapene er varierte, det er granittisk organer som de i Cévennes, Lingas eller Aigoual. Man kan også finne store karstplatåer.

Økonomien er veldig avhengig Cévennes grønn turisme, ja lederne av parken sikrer at turismen er kontrollert og miljøvennlig, mens de handler i parkens tjeneste og beholder dens identitet og sine innbyggere. Og parken har en meget rik kulturarv, spesielt takket være sin tradisjon for voksende vinstokker, morbær og oliventrær.