Gastronomi i Languedoc-Roussillon

Preget av ulike påvirkninger, er Languedoc-Roussillon-regionen preget av gastronomi. Dens solfylte klima og rike kulturarv gjør det til et flott reisemål for en ferie i Frankrike. Kjøkkenet i Languedoc-Roussillon er et bilde av regionen: full av smak, frydefull og karakteristisk.

En ferie i Languedoc-Roussillon: en mulighet til å oppdage rikdommen av jord

I området er mange vinprodusenter godt etablert, og lokale produkter er ikke et unntak. Hvis dere velger å leie et feriehus i Languedoc-Roussillon vil dere oppdage et rikt og variert land. Takket være det gunstige klimaet, er Languedoc-Roussillon et land der man kan velge og vrake mellom urter, oliven, frukt som melon, jordbær etc. Byen produserer også en rekke smakfulle oster, smak den berømte, Pélardon, geitost smaksatt med urter fra Causses.

Prøv lokalprodusert mat og frukt på feriehusferie i Frankrike

Smak på sjømat på ferien din i Languedoc-Roussillon

Hvis du velger en leilighet i Languedoc-Roussillon i nærheten av strendene, vil du ha tilgang til et bredt utvalg av sjømat. Prøv ansjos marinert olje, og i havnen Sète må du smake bouillabaisse: En suppe av breiflabb med aioli. Imidlertid vil du holde deg borte fra kysten, hvis du ønsker å smake Nîmes brandade.

Vil du vekk fra masete badebyer, så bestill en ferie ved Middelhavet i Frankrike og oppdag de typiske retter fra innlandet. På Castelnaudary må du smake den berømte cassoulet, oppfunnet under hundreårskrigen. Noen få skritt unna, bak vollene i Carcassonne, kan du unne deg et smakfullt og solid andebryst, og fullfør måltidet med en katalansk krem.

Velg en ferie i Languedoc-Roussillon som er en by som er rik på funn og har et fantastisk klima, og oppdag alle viner byen har å by på. Bestill i dag, du vil ikke angre!

Smak på sjømat på ferien i Languedoc-Roussillon