Historie om Languedoc-Roussillon

Languedoc-Roussillon er en region i Sør- Frankrike, der Montpellier er den største byen. Bestill et feriehus i Languedoc-Roussillon, her er det mulig å lære om den rike historien til denne fantastiske regionen og det er mange av steder man kan besøke når man er på ferie her.

Historien til Languedoc-Roussillon strekker seg helt tilbake til den romerske erobringen. I det første århundre f. Kr, er byen narbonne opprettet og blitt en av de viktigste havnene i Middelhavet. Hvis din ferie skal befinne seg i Languedoc-Roussillon, ikke gå glipp av å vandre gjennom vakre Domitian, en gammel romersk vei. I det åttende århundre, ble området et hjertet for vestgoterne. Beliggenheten i den sørlige delen av riket, er svært påvirket av maurisk kultur. Languedoc-Roussillon er permanent festet til Kingdom of France i 1271, men beholder en viss autonomi. Hvis din feriebolig ved Middelhavet i Frankrike befinner seg i Montpellier, vil du oppleve en spesiell kultur, nemlig en renessansen, da byen var en av bastionene av protestantismen under religionskrigene.

Lei feriehus i Languedoc-Roussillon

En ferieutleie i Languedoc-Roussillon for å lære mer om Free Zone

I 1907 skjer det en alvorlig krise i regionen, kalt Revolt av Vignerons du Languedoc, noe som resulterte i en total omlegging av jordbruket i Languedoc. Under andre verdenskrig, da det nordlige Frankrike ble okkupert av tyskere, ble Languedoc-Roussillon en del av Free Zone. Montpellier ble spesielt et sentrum for motstand, og det var en grunn til at det ble bombet gjentatte ganger.

Det er lett å lære om historien til Languedoc-Roussillon ved å besøke steder som Nimes Arena, Museum Languedocien i Montpellier eller festingene i Carcasonne. Med NOVASOL, kan du bestille en villa i Frankrike, kun med et par klikk.