Steder å besøke i Languedoc Roussillon

NOVASOL tilbyr et bredt utvalg av ferieboliger i Languedoc Roussillon, Aude, Gard, Hérault, Lozère eller Pyrénées-Orientales. Du vil finne mange steder å besøke i Languedoc-Roussillon, inkludert fire historiske steder oppført som verdensarv av UNESCO, Canal du Midi, Pont du Gard, veien til St Jacques de Compostela og den berømte byen Carcassonne. I denne regionen har mange sivilisasjoner valgt å ha sitt hjem. Man finner i dag spor etter Nimes, gallo-romerske byen, Carcassonne, en middelalderby og over Cathar slottene Aguilar, Peyrepertuse, Quéribus, Puilaurens og Termes, som henger på steinete topper og formålet var den gang å overvåke grensen mot riket Aragon. Lei en villa ved Middelhavet i Frankrike og opplev alle de fasiliteter og kulturelle tilbud Languedoc har å tilby.

Lei feriehus i Languedoc Roussillon

Historiske byer og spektakulær natur

Elskere av natur og åpne områder, vil med ferie i Languedoc-Roussillon nyte nærhet av Cevennes fjellene og Pyreneene for familieturer eller høy fjellturer er forbeholdt erfarne klatrere. Både en spesiell og spennende opplevelse. De vakreste områder venter deg, Grolle Caroux, Stevenson sti eller rundt Mont Lozère, og befolkede områder i huler, juv og elver. Hvis du foretrekker å oppdage den 200 km med Middelhavets kyst, plasser bagasjen i en leilighet i Languedoc Roussillon eller fritidsbolig i Languedoc Roussillon.

Velg din feriebolig i Languedoc-Roussillon, hjertet av moderne byer, men også klamret til de gamle landsbyer og den gamle historie. Besøk Montpellier, Nimes via Narbonne, Béziers, Perpignan eller Ales, en katalanske by, der du vil du nyte en spasertur. I Languedoc-Roussillon er det også en rekke små landsbyer, blant annet sør for Florac til Anduze eller i Sainte Enimie nær Mende, Montoulliers, Villeuneuve Minervois eller i Corsavy, en liten middelaldersk landsby som ligger på 730 meters høyde på Mount Canigou. Vil du oppdage historien til Languedoc-Roussillon? Lei en feriebolig gjennom NOVASOL og se frem til en deilig ferie i Frankrike!