Vin og vingårder i Languedoc-Roussillon

Helt tilbake til antikken, har Languedoc Roussillon hatt vingårder og gradvis utvidet og diversifisert driften. Gjennom århundre har dette vært en av de viktigste landbruksprodukter i regionen. Flere tiår med vinproduksjon har ført til at kvaliteten er forbedret. Typiske viner er rød , rosé og hvitvin, men også søt vin som er naturlig og sprudlende.

Vinene fra Languedoc-Roussillon: et forbløffende mangfold

Enten du velger en leilighet i Languedoc-Roussillon, i Montpellier, Perpignan og Beziers, vil du bli bortskjemt av en rekke viner som regionen har å tilby. Camargue, i nærheten av Rhone-dalen til AOC Côtes du Roussillon er preget av sine varianter som; Carignan, Mourvèdre og Cinsault (rødvin) og Marsanne og Roussanne (hvitvin), gjennom blanquette Limoux og Muscat de Rivesaltes, er paletten uendelig. Ferien i Languedoc-Roussillon vil dermed gi et godt utgangspunkt for møter med vinprodusenter og oppdagelsen av lokale produkter som kanskje ikke er kjent for andre enn regionens innbyggere.

Vinopplevelser i Sør-Frankrike

Smaking, kultur og avslapping

Languedoc-Roussillon er en region av utrolig rikdom og det vil være det perfekte feriested for familien med varierte aktiviteter. Strendene i Palavas-les-Flots i Port-Leucate, og naturlige steder som Lake Salagou, sirkus Navacelles og regionalparken Haut-Languedoc tilbyr muligheter sport og fritidsaktiviteter . Kultur entusiaster vil legge sin elsk på vinsmaking i Nîmes til historiske fasiliteter som befinner seg i byer som; Béziers, Carcassonne eller Saint-Guilhem-le-Desert. Lei et feriehus ved Middelhavet i Frankrike og opplev alle tilbud regionen har å by på – enten du er en kulturentusiast eller en sportsentusiast.

Territoriet Cevennes til deler av Pyreneene til kystslettene, er en mosaikk av landskap, det er et vakkert syn du ikke vil gå glipp av. Lei en feriebolig i Languedoc-Roussillon for å oppleve alt det fantastiske regionen byr på. Vårt feriehusutleie i Frankrike gir et perfekt utgangspunkt for en ferie som kombinerer fritid, rekreasjon og vinsmaking.

Lei feriehus i Languedoc-Roussillon