Historie i Midt-Frankrike

Midt-Frankrike omfatter departementene; Cher, Eure-et-Loire, Indre, Indre-et-Loire, Loiret og Loir-et-Cher. Bestill et feriehus i Midt-Frankrike for å lære en hel del av historien til regionen.

Historiske severdigheter og opplevelser

Midt-Frankrike er en historisk region og består av provinsene i Touraine, Berry og Orleans, som tilhører kronen av Frankrike. På Chartres, er det mulig å besøke en av de vakreste katedralene i Frankrike, bygget mellom 1145 og 1220, noe som reflekterer rikdommen i regionen siden middelalderen. I femtende til attende århundre , opplevde området en gullalder, og monarkiet bestemte seg for å bygge mange kongelige residenser i regionen. Dermed kan du i Loir-et-Cher, besøke Château de Blois, favoritt residensen for konger under renessansen. Bygget på kanten av Loire, er den flotte bygningen man bruker for å lære om fransk arkitektur, men det er også en rekke historie å hente her.

Hvis du er på ferie i Frankrike må du besøke Orléans, som var den første hovedstanden i landet , i den merovingere og karolingiske perioden. Besøk videre det kjente klosteret i Fleury, her kan du både få en religiøs og historisk opplevelse, et kloster som er kjent for å være det mest innflytelsesrike i landet. Det er i dag fortsatt en mulighet å besøke og beundre de romerske hovedsteder, og det er mange andre steder man kan besøke i sentrum.

Med en villa i Midt-Frankrike har du mulighet for å oppdage regionens unike historie, der personligheter som Honoré de Balzac, Marcel Proust eller René Descartes ble født. Finn et feriehus i Frankrike gjennom NOVASOL og begynn å gled deg til en ferie i Frankrike!