Steder å besøke i Midt-Frankrike

For et langt, et kort opphold, eller en helg, så hvorfor ikke velge en ferie i Frankrike? Dette er trolig en av de mest overraskende territorier begavet med naturlige rikdom og en eksepsjonell kulturarv. Loire-dalen er et besøk verdt, da den er på verdensarvliste av UNESCO. Og er gjerne kalt «The Garden of France» for sine mange slott, parker og hager som hvert år tiltrekker turister fra hele verden. Fra din ferieleilighet i Midt-Frankrike har du til disposisjon et bredt utvalg av komfortable hus, noen få skritt fra byens severdigheter og aktiviteter.

Massevis av morsomme aktiviteter

Når du leier en feriebolig i Midt-Frankrike har du tilgang til mange aktiviteter. Nyt en unik utflukt ombord på toget fra White - Silver. Gå forbi byene Romoranthin - Lanthenay og Valençay og oppdage eksepsjonelle steder som Moulin kapittel ved foten av fjellet. Oppdag historien av kommunen. Besøk en ørken, skogen eller ta en ridetur. Det er så mange tilbud, at du aldri har tid til å kjede deg. Er du en golfelsker vil du elske Golf de la Bosse på 1h30 fra Paris.

På en ferie i Frankrike kan du putte bagasjen fritt i et naturlig miljø. Dra fra Loire-dalen til Berry, passer gjennom Beauce og Sologne, og oppdag de unike områdene i Frankrike. NOVASOL tilbyr deg å få en uforglemmelig ferie i Midt-Frankrike og Pays de la Loire, enten du er ute etter en aktiv eller avslappende ferie.