Områdene rundt Boulogne-sur-Mer

Boulogne-sur-Mer er en by og kommune og befinner seg nord i Frankrike i regionen Nord-Pas-de-Calais.

Tradisjonelt er område kjent for sin folkemusikk og skamløse atmosfære, Nord-Pas-de-Calais er full av overraskelser for sine besøkende , og man kan nyte både sjø og campingplasser – rett og slett få en fantastisk sommerferie. Le Touquet-Paris-Plage til Lille gjennom Calais, Boulogne og Dunkerque er et enormt landskap med sanddyner og lunder oversådd med vindmøller, rett og slett vakkert. Byen er rik på historie og kultur, så vil du få en kulturell opplevelse med på kjøpet, bestill en villa i Nord-Pas-de-Calais.

Lei feriehus i Boulogne-sur-Mer, Nord-Pas-de-Calais

En leilighet i Nord-Pas-de-Calais i Boulogne sur-Mer

Boulogne-sur-Mer, en by som krysser flere stilarter og gir den en unik sjarm, alt fra kystby, bymurer, middelalderby, fiskehavn(den største i Frankrike) også videre. Rett og slett en variert by, kall den det du vil, justert etter dine mål for ferien og opplevelser. The Grand Site of Two Caps, i nærheten av Boulogne-sur-Mer i Nord-Pas-de-Calais, tilbyr en fantastisk utsikt over de engelske klippene i Dover, som strekker seg mer enn tretti kilometer. Når lysstyrken er egnet, kan du se de klare skår av hvit kalkstein. Fra balkongen i en villa i Nord-Pas-de-Calais har du en ekstra måte å nyte flotte Frankrike på og nyte roen i omgivelsene rundt deg.

Med sine bevarte historiske røtter og variert maritimt dyreliv er Boulogne-sur-mer et sted for å nyte deilige nostalgiske øyeblikk med hele familien. Den Éperlecques Bunker, V2 Base, Fort Ambleteuse eller det historiske museum av andre verdenskrig minner deg om geografiske dominans i regionen under krigen, oppdag historien om Nord-Pas-de-Calais. Den Marquenterre, ornitologiske park, klosteret og hager; Valloires og National Sea Centre (Nausicaa) vil også være steder man må besøke under oppholdet.

På en ferie i Frankrike vil landets nordligste region overraske deg med sin historie, geografi, gastronomi, arkitektur og kultur som helhet. NOVASOL tilbyr ulike tjenester for å gjøre ditt opphold morsommere. Par eller små grupper, du kan velge en « leilighet i Nord-Pas-de-Calais». For en hel familie eller en stor gruppe, kan du med en villa i Nord-Pas-de-Calais dele kostnadene. Sjekk våre tilbud, og vi hjelpe deg så godt vi kan!