Steder å besøke i Nord-Pas-de-Calais

Kalt Opal Coast, på grunn av sin privilegerte tilgang til kanaltunnelen og Nordsjøen, er Nord-Pas-de-Calais-regionen preget av sin historie og geografi. Du befinner deg midt i filmverdensberømte Danny Boon, Velkommen til Sticks, som tar deg inn i den befestede byen Bergues og dens berømte klokkespill, et ekte regionalt symbol. Hvis du også er ute etter animasjon, underholdning, sport, natur og gastronomi, vil du bli spesielt godt servert. Nord-Pas-de-Calais-regionen er svært attraktiv, og du møter et miljø med klisjeer og stereotyper. NOVASOL tilbyr en rekke ferieboliger til leie i Frankrike, og du kan selv finne den perfekte boligen for din neste reise.

Nord-Pas-de-Calais har en rekke arkitekturer og kunst du kan besøke. Ikke gå glipp av det naturhistoriske museet, og museet om første og andre verdenskrig. Et feriehus i Nord-Pas-de-Calais er også for sportsinteresserte. I tillegg til konkurranser av nasjonal betydning(Paris-Roubaix, 4 Jours de Dunkerque, Enduro du Touquet, Frankrike Championship svømming), kan du prøve deg på seiling, kite, surfing, ridning, terrengsykling, cross og mange andre aktiviteter i naturen i midten av et bølgete sandlandskap.

Besøk Lille på ferie i Nord Pas de Calais

En region rik på attraksjoner

Hvis du er en familie, ja da må dere ta en padletur i båt og nyte det å kunne komme avgårde til belgiske badebyer; De Panne eller Adinkerque Koksijde. For snacks pauser, er område full av spesialitetsretter, slik som de flamske lapskaus, blåskjell og pommes frites og walisisk, Nord-Pas-de-Calais gastronomi er rikholdig. Selvfølgelig er, Trappist øl, uunngåelig i et land som er kjent for sin festlige atmosfære og folk, med så å markere festlighetene med karneval i Dunkirk. Det er utallige andre steder å besøke i Nord-Pas-de-Calais: badeland Nausicaa (Boulogne-sur-mer), den store Site of Two Caps, Mont Cassel og hele byen Lille (kapital Flandern og kulturhovedstad 2004).

Et feriehus i Nord-Pas-de-Calais med NOVASOL

For å forbedre ditt opphold i Frankrike vil NOVASOL tilby deg utleieboliger i Nord-Pas-de-Calais med kvalitet , som vil gjøre ditt ferieopphold perfekt! Vi har lang erfaring med feriehusutleie i Europa, og vil yte vårt beste for at du skal få drømme ferien. Klikk deg til drømmeboligen eller kontakt vår kundeservice.