Vin og vingårder i Nord Pas de Calais

Hvis du ønsker å vandre gjennom vinruter i ferien, er Nord-Pas-de-Calais noe for deg. Imidlertid er bryggeriene mer kjent enn vingårdene, da de ikke er markedsført så mye. Tenk deg å overaske dine venner med å kunngjøre at du har bestilt ferie til Nord Pas de Calais for å delta på innhøstingen. I Arras og Valenciennes kan du smake deilig vin, og de har begrenset produksjon til ca. 18.000 vinstokker av pinot noir og chardonnay.

Hvis du velger en ferie i Nord Pas de Calais med NOVASOL, kan du få den perfekte ferieboligen nærme vingårder og hva du måtte ønske. Den nordligste regionen i Frankrike, som grenser til den engelske kanal og Nordsjøen, er imidlertid ikke den kaldeste, slik at dyrking av vinstokker «Vineyards» er mer fortrolige enn svært produktive, og det er åpent for turister og studieturer.

Vin og vingårder i Nord Pas de Calais

Vinopplevelser i Nord Pas de Calais

Viner fra Nord-Pas-de-Calais er historisk. En historie som strekker seg tilbake til middelalderen når religion er allestedsnærværende og vin uunnværlig. Vinproduksjon har derfor foregått lenge i Frankrike, noe som gjør de til en av beste stedene å besøke dersom du er en ekte vinelsker. En annen attraksjon er å bestille en ferielokasjon i Nord-Pas-de-Calais som vil tillate deg å oppdage andre særegne, forbløffende vintrær, og i tillegg oppdage de mange steder man kan besøke i Nord-Pas-de-Calais.

I tillegg til de mange hendelser som preger regionen, f eks. karneval og andre festivaler kan du delta på Salon des Terroirs d'Arras, Calais, og Sea of ​​Wine. Bestill feriehus i Frankrike i dag, og opplev alle de fantastiske vinene Nord-Pas-de-Calais har å by på.

Smak også de smakfulle vinene Alsace, Sirius, Baco. Og hvis du er ute etter nysgjerrighet gå til Haillicourt i Pas-de-Calais for å smake den spennende hvitvinen som produseres der.