Historie i Picardie

Picardie er en av de eldste regionene i Frankrike, og en av de rikeste når det kommer til historiske steder. Leier du en feriebolig i Picardie kan du bo midt i dette historiske området nord i Frankrike. De eldste forhistoriske levninger funnet her vitner om voldsom aktivitet i nøkkelperioder gjennom tidene. På Picardie Museum kan du se mange skatter fra den imponerende arkitektoriske arven fra området som blant annet er fødestedet til gotisk arkitektur, og huser seks av verdens største gotiske katedraler. Fra ditt feriehus i Picardie kan du også dra på utflukter til byer som Amiens, Laon, Noyon, Soissons, Beauvais, Compiègne, Senlis eller Saint-Quentin. Eller betrakt slott i Oise og kirker i Thiérache fra da området var en del av det karolingiske riket.

Variasjon av opplevelser

Nyt et opphold i et feriehus i Picardie og utforsk historien i den unike franske regionen. Her kan du vandre i fotsporene på slagmarkene ved Somme, og utforske restene etter første verdenskrig. Mellom Amiens og Péronne har elven Somme dannet mange sjøer. Dra til Vaux utkikkspunkt for en vakker utsikt ut over det fredfulle landskapet i Somme dalen. I Picardie kan du også vandre gatelangs og oppdage konstruksjoner av forskjellige stilarter der typisk fargerik kermaikk fra regionen er brukt, eller se elegante bygninger med uvalige former bygget etter første verdenskrig. Ved å bo i et feriehus i Picardie får dere varierte ferieopplevelser.

Eksepsjonell kulturarv

På ferie i Picardie kan du oppleve en eksepsjonell kulturarv. Oppdag blant annet de mange severdighetene av det forhistoriske området Saint-Acheul i Amiens som har fått internasjonal berømmelse. Besøk også det vakre bevarte hjemmet til den franske forfatteren Jules Verne i Amiens, på hjørnet av rue Charles Dubois og boulevard Longueville. Dette er bare deler av historien som regionen byr på, og med et feriehus i Picardie har du som gjest det beste utgangspunktet for å oppleve det hele. Ønsker du å utvide ditt søk, kan du enkelt se våre feriehus og ferieleiligheter i Frankrike her på vår nettside.