Området rundt Saint-Quentin

Picardie er en region av natur og historie, hvor du vil oppdage noen av de vakreste blomsterparker og religiøse bygninger som Frankrike har å by på. Her finner du byene Laon, Soissons, Amiens, Compiègne, Noyon, Beauvais og Saint-Quentin som alle har utrolige liker, men samtidig sine egne hemmeligheter. Saint-Quentin er en unngåelig representasjon av regionen, og ved leie av ferieleilighet i Picardie kan du selv oppleve særegenheten til denne byen.

Naturreservat med blomstrende landsbyer

En av de store attraksjonene i området er naturreservatet Marais d’isle. Et myrlendt området som går igjennom byene Rouvroy og Saint-Quentin. Dyrelivet her er spesielt interessant for fuglekikkere og fiskere, men fanger også naturelskernes oppmeksomhet. Like utenfor Saint-Quentin finner du blomsterbyen Gauchy som fortryller tilreisende med Parc du Millénaire, Moulin de Tous Vents og blomsterbedd langs gaten som kronen på verket. Rådhuset i Gauchy er også verdt et besøk. Bygningen er virkelig iøyenfallende og har vunnet flere priser for sin unike arkitektur.

En romantisk ferie i Picardie

I hjertet av blomstrende omgivelser, skogkledde daler, myrlendt terreng og landbruksområder, finner du Château de Puisieux. Slottet med den nydelige hagen ligger mindre enn 3 mil fra Saint-Quentin, og er ideel for en romantisk spasertur blant gamle trær, pioneer og rosebusker. Herfra kan dere ta turen til Noyon, en by av kunst og historie. Byens museer og katedraler forteller blant annet historier om de mange avgjørende slagene under første verdenskrig som dette området var åsted for. Ved leie av feriehus i Picardie har dere et fint utgangspunkt for å oppleve det dere måtte ønske i ferien.

Ditt feriehus i Picardie er utgangspunktet

Fra ditt feriehus i Picardie kan du nyte stillheten og naturen til et landlig og idyllisk univers. Regionen byr på opplevelsesrike dager med vandring i fantastiske parker, vakre hager og blomstrende byer. Kanalene i Amiens innfrir også til unike opplevelser, og er ikke uten grunn kjennetegnet som «Det Nordlige Venezia». Variasjonen i opplevelser for alle sanseinntrykk vil gjøre ditt opphold uforglemmelig. Ønsker du å oppleve andre områder, kan du også søke blant alle våre feriehus i Frankrike.