Steder rundt Saint-Hilaire

I departementet Charente finnes den lille byen Saint-Hilarie, beliggende i midten av en region med en rik og variert kulturarv. Lei en ferieleilighet i Poitou-Charentes og oppdag et av de mest attraktive områdene i Frankrike.

Oppdag området rundt Saint-Hilaire

Bor du i et feriehus i Poitou-Charentes har du et perfekt ugangspunkt for å oppdage alt den vakre regionen har å by på. Ikke langt unna Saint-Hilaire finner du byen Angouleme, hvor du kan beundre de tykke murene som har omgitt byen siden romertiden. Besøker du området i slutten av januar må du ikke gå glipp av International Festival of Comic, som har gjort byen berømt. Legg også et besøk til den lille byen Libourne, som har en strålende fortid med sin beliggenhet på Dordogne. De imponerende steinbroene som krysser elven, samt rådhuset bygget i det 16. århundre vitner i dag om en gullalder i regionen. Er du glad i vin kan du besøke flere hyggelige vingårder, slik som de i Saint-Emilion. Glem heller ikke byen Royan, som er berømt for sine vakre strender og er et populært feriested. Langs stranden kan du se mange hus bygget i det 19. århundre, da velstående parisere kom for å tilbringe helgen i Royan. Her kan du se utviklingen av kystarkitektur i Frankrike på nært hold.

Feriehus i Poitou-Charentes

Velger du å legge ferien til Poitou-Charentes vil du oppdage en region med en rik arv, både kulturelt og naturlig. Enten du elsker å utforske nye byer, vandre gjennom naturen eller slappe av på stranden så har NOVASOL en rekke feriehus i Frankrike som tilbyr alt dette.