Vin og vingårder i Poitou-Charentes

Hver region har sine attraksjoner, i Poitou-Charentes kan du blant annet oppleve vingårder med kvalitet. Når du først er på besøk i Poitou-Charentes må du besøke gårdene, og smake de deilige viner for å oppleve den berusende og levende stemningen.

Store vinopplevelser venter i Poitou-Charentes

Viner fra Haut-Poitou: karakter og kvalitet

Blant vinene fra Poitou-Charentes, må Haut-Poitou nytes, smakfull vin av kvalitet. Nyt også de deilige vinene fra Bordeaux, et vindistrikt i Frankrike, som har en stor omsetning årlig. Smakfulle viner du kan smake i regionen er blant annet; Chardonnay og Sauvignon, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Gamay rosé Gamay og Cabernet – her er det mye man kan velge og vrake mellom. Når du leier en feriebolig i Poitou-Charentes har du mulighet til å nyte all den vinen gårdene tilbyr, eller kanskje du bare vil ta med deg en flaske hjem og nyte vinen i din ferieleilighet?

Poitou-Charentes er et velkjent område for vinkjennere med fantastiske AOC-klassifiserte viner fra blant annet Saumur og Anjou, med vingårder som grenser til Vienne og Deux-Sèvres. Fra villaen i Poitou-Charentes kan du nyte dem, samt departementet Charente i regionen.

Når du besøker vingårdene i Poitou-Charentes vil du ha mulighet til å oppdage Pineau, en vin som virkelig vil feste seg i smaksløkene. Hvit, rød eller rosé, alle smaker nydelige og man vil bli henrykt over tilbudene.

Planlegger du en ferie i Frankrike, nærmere bestemt Poitou-Charentes-regionen, vil regionen ønske deg hjertelig velkommen til deres velkjente vingårder og andre severdigheter som finnes der. Men ikke glem å fullføre ditt opphold med å oppdage gastronomi i flotte Poitou-Charentes.