Attraksjoner og begivenheter i Abruzzo

Ønsker du å leie et sommerhus i Italia hvor du får oppleve både hav og fjell er Abruzzo et godt valg. Regionen ligger midt i støvellandet, og med Adriaterhavet mot øst og fjellkjeden Apenninene mot vest tilbyr Abruzzo unike og varierte landskap preget av mektige fjell, grønne åser og blått hav. Utenfor de tradisjonelle turistområdene tilbyr regionen alt det man liker så godt fra de mest populære destinasjonene. Den varierte naturen gjør Abruzzo til et unikt sted hvor du kan tilbringe en avslappende ferie i feriehus.

To tredjedeler av territoriet er okkupert av fjell, der de mer eventyrlystne kan gå fotturer og spenne på seg skiene, takket være moderne skiheiser i Roccaraso, Rivisondoli, Campo Felice og Ovindoli. Bestill en ferieleilighet i Abruzzo og du kan beundre naturparadiset i nasjonalparker som Abruzzo, Gran Sasso og Lag-Majella. Den siste tredjedelen av regionen er et naturreservat, noe som gjør at en ferie her byr på fantastiske opplevelser i vakker natur.

NOVASOL tilbyr feriehus i Abruzzo

 

Tradisjoner og folkeminner

De lokale tradisjoner og folkeminner stammer fra langt tilbake i tid. Bo i et av NOVASOLs feriehus i Abruzzo, og gled deg til å ha timeplanen full av arrangementer og festivaler som går av stabelen på forskjellige steder året gjennom. En av de mest spesielle er «Festa dei Serpari», festen som er til ære for San Domenico Benedictine, hvor hans statue dekkes av giftige slanger som er fanget i fjellområdet og fraktet i kasser til statuen. Festen holdes 1. mai hvert år. I renessansen ble det bygget en rekke praktfulle bygninger i regionen, takket være ullhandelen. Bygningene kan beundres i flere landsbyer og fantastiske byer, som L’Aquila, Giulianova, Silvi Marina, Roseto, Ortona og Vasto.

Bo i et av NOVASOLs feriehus i Abruzzo, og planlegg ferien din akkurat slik det måtte passe deg. Nyt privatliv og komfort i din egen feriebolig, og tilbring avslappende dager sammen med familie og venner.

Kom tett på lokale tradisjoner med et feriehus