Steder å besøke i Abruzzo

Abruzzo er en region i det sentrale Italia, som byr på fantastiske og varierte naturomgivelser med sin beliggenhet mellom Adriaterhavet på den ene siden og fjellkjeden Appenninene på den andre. Med hvite strender, grønne åser, endeløse sletter og majestetiske fjellformasjoner kan man trygt si at Abruzzo har alt. NOVASOL tilbyr en rekke feriehus i Abruzzo, som er et perfekt utgangspunkt når du skal oppleve denne vakre regionen.

Store naturopplevelser venter i et feriehus i Abruzzo

Natur, kultur og tradisjoner

Regionen regnes for å være «Den grønne regionen av Europa» med sine mange parker. Nasjonalparkene Abruzzo, Gran Sosso og Monto della Laga er alle områder som fortjener et besøk. Her finner du vakre landskap, ville dyr og små, koselige landsbyer i fjellområdene. Bo i en av NOVASOLs ferieleiligheter i Abruzzo og du kan oppleve noe av det vakreste Italia har å tilby, slik som den gamle landsbyen Scanno som har bevart sin opprinnelige struktur og tradisjoner, hvor eldre kvinner fortsatt går i tradisjonelle kjoler. En annen kjent landsby er Santo Stefano di Sessanio, en middelalderby beliggende 1.251 moh., som byr på et unikt landskap. Besøk disse og andre italienske perler gjennom NOVASOL feriehusutleie i Abruzzo.

NOVASOL formidler feriehus i blant annet Sulmona og Chieti

Oppdag det ekte Abruzzo

NOVASOLs store utvalg av ferieboliger i Abruzzo gjør at du kan finne akkurat det feriehuset som passer deg og din familie. Med hav, åser og fjell kan du her oppleve enestående, varierte omgivelser. Blant byene du kan besøke er den kunstneriske byen Sulmona, beliggende nærme den gamle landsbyen Pettorano sul Gizio. Nær kysten finner du den vakre byen Chieti, som byr også byr på en rekke kunstneriske skatter, og videre små landsbyer som Roccascalegna opp til Trabocchikysten med sine uberørte strender. Oppdag Abruzzo med NOVASOL på ferie i Italia!