Vin og vingårder i Abruzzo

Et opphold i gjennom NOVASOLs feriehusutleie i Abruzzo gir et perfekt utgangspunkt for å oppleve delikatessene i denne nydelige regionen. Se gjennom våre feriehus i Abruzzo på våre nettsider, og du kan se frem til en opplevelsesrik ferie i en region som byr på fantastisk vin, nydelig natur og spennende kultur.

En gastronomisk feriehusferie med NOVASOL

I regionen som domineres av åser og fjellområder finner du vintradisjoner som stammer helt tilbake til antikken. Vinindustrien har opplevd en rask utvikling, og spesielt de siste 50 årene har det blitt produsert en rekke viner som er populære verden over, produsert med italiensk stolthet. Prøv for eksempel et glass av den verdenskjente Montepulciano Abruzzo, som regnes for å være blant de aller beste av sitt slag i Italia, eller prøv Trebbiano d’Abruzzo. Finn den perfekte vinen, fyll opp glasset og slapp av i en av NOVASOLs ferieleiligheter i Abruzzo.

Besøk vingårder fra feriehuset i Abruzzo

Vin fra Abruzzo: Fra tradisjon til innovasjon

Abruzzo er et perfekt reisemål om du er glad i god mat og god vin. Bor du i et feriehus eller en ferieleilighet i Italia og legger turen til Abruzzo får du muligheten til å smake forfriskende vin, bli med på spennende vinturer, og til å lage herlige retter basert på lokale oppskrifter i feriehusets kjøkken. Her har du all den komfort og privatliv du måtte ønske, og friheten til å organisere din egen selbetjente ferie.

Området okkupert av vingårder består av omtrent 35.000 hektar, det meste av disse i området i og rundt åsene. Karakteristikken av territoriet gjorde at mye arbeid ble lagt i å gjøre området produktivt for vinprodusenter. Mye hardt arbeid er lagt ned gjennom en rekke år, noe som gjør at mennesker over hele verden i dag kan nyte førsteklasses vin fra Abruzzo. Vinsorter som Montepulciano og Trebbiano settes pris på av de med et hjerte for vin på tvers av kloden. Finn din feriebolig gjennom NOVASOL til din ferie i Abruzzo, og opplev fantastisk vin og mat.

Prøv vin av høy kvalitet fra Abruzzo