Attraksjoner og begivenheter i Liguria

Liguria som region tilbyr ikke bare hav og naturlig skjønnhet, men også historie, kultur og tradisjoner. Her finner du attraksjoner for store og små i alle aldre, med alle interesser. Et feriehus i Liguria er et perfekt utgangspunkt for utflukter og besøk til monumenter og attraksjoner. Oppdag Ligurias historie og bli med på spennende arrangement i området rundt ditt eget feriehus.

Attraksjoner for hele familien

Liguria tilbyr en rekke attraksjoner og landemerker som passer for hele familien. Det mest kjente er akvariet i Genoa, hvor du kan se over 400 forskjellige arter av fisk, reptiler, fugler og marine sjødyr. En annen attraksjon er Bigo, en panoramaheis designet av Renzo Piano, som tilbyr en panoramautsikt over gamlebyen, havnen i Genoa og havet. I Genoa kan du besøke Galata Museet, Museum of the Sea og City of Children, et morsomt anlegg for barn mellom 2-12 år, med forskjellige teknologiske og vitenskapelige spill. Book et feriehus eller en ferieleilighet i Liguria og du kan legge opp feriedagene akkurat slik du selv ønsker, og besøke de attraksjonene som virker mest spennende for hele familien.

La romantikken blomstre

Cinque Terre er definitivt blant de mest romantiske stedene i hele regionen. Her kan dere vandre langs promenaden og nyte en bedre middag på en av de fine restaurantene mens dere nyter solnedgangen over havet. Vil du ut på vandring kan du gå den blå stien fra Monterosso til Rio Maggiore, en tur som passer for de erfarne vandrere. Ønsker du å gå en litt enklere sti, som passer de aller fleste, kan La Via dell’Amore vere perfekt. For de mest romantiske turene anbefaler NOVASOL en feriebolig i Liguria med havutsikt.

Kom tett på attraksjoner i Liguria med et feriehus

Historie og kultur

Genoa tilbyr en rekke historiske og kunstnereiske attraksjoner, hvor av noen er på UNESCOs liste over verdensarv, slik som Strada Nuova hvor du finner Palazzi dei Rolli, en serie med palass. Tar du turen til Triora kan du besøke en sjarmerende middelalderlandsby som er kjent for en rettsak med en heks. Andre historiske byer du kan besøke her er Alassio, Albenga og Loano. I Ventimiglia kan du besøke vakre Villa Hanbury med sin botaniske hage.

Det arrangeres en rekke festivaler i regionen året gjennom, slik som den gastronomiske festival i Chiavari hver juni måned, hvor lokale spesialiteter som pesto, vin og olivenolje kan smakes, og havfestivalen i Levanto, La Spezia, Pieve Ligure og Genoa.

Finn drømmehuset i Liguria i dag, og book hos NOVASOL enten online eller på telefon. Vi har lang erfaring med utleie av ferieboliger i Italia og resten av Europa. Velkommen til Liguria!