Steder å besøke i Liguria

Liguria er en magisk region med unike landskap, fjell, hav, middelalderbyer og fiskevær, og selvsagt sol, mildt klima, god mat og vin. Den liguriske kysten er med den herlige rivieraen det mest populære området, men også innlandet er veldig hyggelig og sjarmerende. Bestiller du en feriebolig i Liguria kan du oppdage underverkene i denne spennende regionen. Vi er sikre på at vi har en villa i Italia som kan passe din ferie, så da gjenstår det bare å velge ut akkurat det området dere ønsker å legge ferien til.

Besøk den vakre regionen Liguria i et feriehus

Byene langs kysten

I byen Liguria kan du fordype deg i regionens historie. Den lille byen Alassio er blant de mest kjente medlemmene av Riviera di Ponente, og ligger i den spektakulære Bay of the Sun, et populært badested. Det historiske sentrum tilbyr en rekke butikker av alle slag. Et annet sted på rivieraen som blir stadig mer populært er Albenga, en gammel middelalderby som har bevart sine vegger og bygninger i samme stil som de ble reist i. I Genoa finner du Strada Nuova som er listet på UNESCOs verdensarvliste, som er en rekke viktige bygninger fra renessansen og barokken, et syn som det absolutt er verdt å få med seg! Rapallo er en annen by langs den italienske rivieraen, og har vært et populært feriested i en årrekke, spesielt blant internasjonale kunstnere. Andre spennende byer i området er Portofino, Levango og Lerici, for å nevne noen. Finn det perfekte feriehuset eller ferieleilighet i Italia, og du vil i Liguria kunne oppleve en rekke sjarmerende byer!

Cinque Terre

Cinque Terre består av Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso al Mare, fem landsbyer i et fantastisk vakkert område, knyttet sammen gjennom en 11 km lang kyststi. Dyrking av vin i området har gjort alndskapet enda mer unikt og særegent. Bestiller du et feriehus i Liguria kan du oppleve vakre Cinque Terre, som inviterer til drømmeferier i et vakkert landskap. I tillegg til å vandre langs stien og oppleve de fem landsbyene inviterer havet til en rekke aktiviteter som båtturer, fiske og bading. Dette er et ideelt sted å besøke detsom du ønsker en avslappende ferie i vakre omgivelser. Velkommen til Cinque Terre!