Vin og vingårder i Liguria

Hav, sol, fantastisk natur, god mat og berømte viner er noe av de som venter deg om du leier feriehus i Liguria. Du kan organisere feriedagene dine i total frihet, i ditt eget tempo og bare gjøre akkurat det du selv ønsker. NOVASOL tilbyr et bredt utvalg av ferievillaer i Italia, og et besøk til vakre Liguria er absolutt å anbefale. Bla deg gjennom vårt store utvalg og finn det perfekte feriehuset til din ferie!

Besøk vingårder fra feriehuset i Liguria

Vinproduksjon i Liguria

Territoriet i regionen har ikke gjort det like enkelt for innbyggerne å produsere vin her, men deres stahet har tillatt dyrking av jord i bratt terreng, fjell og åser. Århundrer med dyrking har resultert i anerkjente viner som er verdsatt verden over. Nyt de herligste vinene fra terrassen til ditt feriehus, med utsikt over en fantastisk natur. Vin er en naturlig del av det italienske spisebordet, og et glass rødvin per dag ser ut til å bidra til å redusere forekomsten av hjerte- og karsykdom. Vin fra Liguria er brygget på druer som Sangiovese, Barbera, Vermentino og Albarola.

Besøk et feriehus i Liguria gjennom NOVASOL, og nyt fantastiske delikatesser både på tallerkenen og i glasset. En reise til Liguria er en kulinarisk reise basert på århundrer med tradisjoner. Velkommen til Liguria!