Vin og vingårder i Puglia

Regionen Puglia har et landskap, et klima og en beliggenhet som er ideell for dyrking av vindruer. Mange viner fra Puglia har også fått anerkjennelse med sertifisering DOC og IGT, og det blir stadig mer vanlig med gårder som produserer økologisk vin. Bestill et sommerhus i Puglia og besøk vingårder hvor du kan nyte mat fra Puglia sammen med et godt glass vin.

Besøk vingårder på ferie i Puglia

 

Viner fra Puglia

Puglia tilbyr et bredt utvalg av viner, både rød og hvit. De mest kjente fra regionen er Primitivo og Negroamaro. I Daunia-området finner du viner som San Severo og Cerignola, og nær Bari finner du Castel del Monte Bombino Nero. Fra Salento-området kommer viner som Malvasia Nera di Brindisi og Primitivo di Manduria. Legg ferien til et feriehus i Puglia og reis på en av de mange vinrutene i regionen!

Prøv de kjente vinene fra Puglia på ferie i Italia

Vinruter i Puglia

Vinrutene i Puglia er delt inn i forskjellige områder. Reis på vinruten Daunia i Gargano hvor du kan smake god vin, og også en nydelig olivenolje. En annen rute som strekker seg fra provinsen Foggia til Bari byr på fantastiske gamle rødviner. I Murgia-området kan du følge en vinrute hvor du kan prøve DOC-klassifiserte viner. Kjøp lokalprodusert vin og nyt den på terrassen i ditt feriehus i Puglia.

En leilighet i Puglia er perfekt om du ønsker å oppleve denne vakre, italienske regionen. Ønsker du å oppleve andre deler av landet har NOVASOL et stort utvalg ferieboliger i Italia.