Historien om Sardinia

NOVASOL tilbyr et bredt utvalg av både ferieleiligheter og villa på Sardinia, et perfekt utgangspunkt for å oppleve Sardinias historie og besøke spennende steder. Øya er kjent verden over for sin ville natur, krystallklare hav og rike kulturarv. Øyas navn har opprinnelse fra Sardus, og i Sardinias historie flettes myter og virkelighet sammen. Dens røtter går tilbake til steinalderen, og historien forteller om modige kvinner og menn som har overlevd et utfordrende miljø. Lei en feriebolig på Sardinia og opplev hvorfor øya er så spesiell.

Lei en feriebolig på Sardinia og opplev øyens spennende historie

Opplev store kontraster

Sardinia preges av store kontraster, og viser fortsatt spor fra Romerriket, hvis livsstil har blitt videreført av øyas innbyggere. Den unike kulturen, som stammer fra fønikiske og bysantinske sivilisasjoner, blir fortsatt oppdaget gjennom arkeologiske funn på øya. I middelalderen var Sardinia underlagt spansk styre frem til 1720, noe som har satt sine spor på det lokale språket med en melodiøs lyd. I nevnte år ble øya solgt til herguten av Savoy, og ble et selvstendig rike før sin integrering i kongeriket Italia i 1861.

Feriehus på Sardinia

Opplev en festlig atmosfære på øya hvor du møter forskjellige og spennende kulturelle og språklige bakgrunner. Nyt sol, hav, naturlige attraksjoner og en rik historie på Sardinia. Er du interessert i historie og kultur når du skal finne destinasjonen du vil leie ferieleilighet i Italia er Sardinia et perfekt valg. Lær hvorfor Sardinia er så spesielt gjennom en ferie på den vakre og ville øya.