Matopplevelser på Sardinia

NOVASOL tilbyr en rekke feriehus på Sardinia som gir et perfekt utgangspunkt for å bli kjent med øya, dens tradisjoner, folk og selvsagt mat. Sardinia har en rik kulinarisk historie, og de tradisjonsrike rettene kan bare oppleves på øya. Prøv de herligste retter på lokale restauranter, eller tilbered måltidene i ditt eget feriehuskjøkken.

Smaker av havet

Er du glad i sjømat er Sardinia den perfekte destinasjon. Langs kysten kan du prøver etter med bottarga, saltet og tørket rogn fra mulle, makrellstørje og flere varianter av smakfulle fiskesupper. Alt akkompagnert av de fine viner på Sardinia. Sammen skaper dette fantastiske måltider som kan nytes sammen med en nydelig havutsikt fra balkongen i deres egne feriehus på den italienske øya Sardinia.

Smak på goder fra havet når du leier feriebolig på Sardinia

Smaker fra landet

Besøker du Sardinia når du leier en feriebolig i Italia kan du komme i kontakt med landet og dets produkter. Regionen tilbyr retter og brød av ypperste kvalitet. Et par sikre vinnere på middagstallerken er pastarettene fregola og malloreddus toppet med en spesiell saus, sammen med smeltet ost og safran. Blant baksten kan knekkebrødet carasau, bakt i en vedovn. Disse, og en rekke andre smakfulle retter, kan du oppleve på ditt feriekjøkken eller restauranter på Sardinia.

Oster og søtsaker

Med sine mange gårdsbruk tilbyr Sardinia den største produksjonen av pecorino ost i Europa. Som søtsaker er disse enkle, men velsmakende. Prøv også tartaletter med ost og sitron, en nydelig godbit. Oppdag Sardinias kulinariske hemmeligheter med variert mat og lange tradisjoner. Lei et feriehus eller en ferieleilighet på Sardinia og planlegg feriedagene i akkurat det tempoet du selv ønsker, og opplev rike kulinariske tradisjoner på vakre Sardinia.

Store matopplevelser venter på Sardinia