Steder å besøke på Sardinia

NOVASOL har en rekke ferieboliger på Sardinia, beliggende på de vakreste stedene øya har å by på. I feriehuset kan du nyte den samme komforten som i ditt eget hjem, og ha friheten til å planlegge ferien akkurat slik du selv ønsker. Ønsker å du oppleve sol, krystallklart vann og spennende historie er Sardinia en perfekt destinasjon. Besøk det vakre innlandet hvor du finner storslått natur, vingårder og arkeologiske verk, og kysten hvor en nydelig utsikt venter deg. For vannsportentusiaster er et besøk til bukter og øyer i og rundt Sardinia et naturlig valg.

Steder å besøke på Sardinia

Et feriehus eller en ferieleilighet på Sardinia er et ideellt utgangspunkt om du ønsker friheten til å organisere feriedagen slik du selv ønsker. Her kan du slappe av i ferieboligen, og også reise til havet for å oppleve verdenskjente attraksjoner. På Sardinia kan du besøke de forhistoriske gravene som nekropolis av Angelu Ruju i Alghero, eller de av Coddu Vecchio i nærheten av Arzachena. Du kan også besøke festningene av Nuraxi i Barumini, som er på UNESCOs verdensarvliste, eller de gamle husene i Montessu. Ønsker du å oppleve naturattraksjoner kan en tur i fjellområdet i Gennargentu anbefales. Her kan du enten spenne på deg skiene eller legge ut på vandring til topper som Bruncu Spina, som strekker seg 1829 moh.

Gjennom NOVASOLs feriehusutleie i Italia kan du på Sardinia se frem til en opplevelsesrik ferie. Nyt sol, vakker natur, kulinariske opplevelser og historiske steder.