Vin og vingårder på Sardinia

Sardinia er den nest største øya i Middelhavet og regnes som den europeiske karibiske øya, med sitt turkise vann og subtropiske klima. Sardinia tilbyr et utrolig mangfoldig landskap, og er preget av fjell omgitt av middelhavsvegetasjon som skjuler hemmelige huler og arkeologiske skatter. Opplev historien gjennom spor og byggverk fra romerske invasjoner, bysantinske og spanske som har etterlatt spor i Sardinias historie. Bestill ditt sommerhus på Sardinia og opplev alt denne vakre øya har å by på!

Prøv lokal vin på ferie på Sardinia

Vinene fra Sardinia

Selv om kvalitet har prioritet fremfor kvanitet finner du en rekke vingårder på øya. På nordsiden av Sardinia produseres hvitvin som Vermentino, som har mottatt den mest prestisjefylte DOCG etiketten. I vest, i Campidano regionen, er de svært produktive og leverer flere gode viner, og ikke langt fra hovedstaden Cagliari produseres Carignano del Sulcis og Giro di Cagliari som er på full vei oppover på rangstigen. Den skogkledde halvøya Gallura er kjent for sin søte og musserende Moscato. Det er fortsatt en sterk katalansk innflytelse på vinproduksjon flere stede på øya. Utforsk Sardinias mange og ypperlige viner i ditt private feriehus på øya!

Nyt lokalprodusert vin til kortreist mat som hjemmelagde pølser, pasta og sjømat, og du vil virkelig få oppleve smaken av Sardinia. Ønsker du å oppleve en kulinarisk reise når du leier feriehus i Italia er middelhavsøya vel verdt et besøk.