Byer og landsbyer på Brac

Paradisstrender, historiske bygninger, pulserende natteliv og kulturopplevelser – dette er noe av det du kan oppleve i Brac. Leier du et feriehus på Brac får du mange muligheter til å utforske byer og landsbyer.

Brac ligger i Midt-Dalmatia og er Adriaterhavets tredje største øy. Arkeologiske funn viser at Brac har vært bebodd veldig lang tid. Først lå øya under Salonabornas styre som brukte Brac som feriested, etterpå styrte konstantinopel og fra 1420 tok Venezia over og styrte i nesten 400 år.

Lei feriehus nær vakre byer og landsbyer på Brac

Bli kjent med Brac på feriehusferie

Når du og din familie leier en feriebolig på Brac er Supetar den første byen dere kommer til, det er her fergen fra fastlandet legger til. Her finner dere flotte strender, koselige kafeer, gode restauranter og et rikt kulturliv. Her kan dere lytte til musikk eller gå på kunstutstilling.

Et annet flott sted er Bol som er mest kjent for sin flotte stenstrand Zlatni Rat. I Bol ligger det også en rekke kafeer, restauranter og et yrende natteliv. Utenfor sentrum finnes Domonikan klosteret som ligger på St.Vitus-berget.

Er dere interessert i historie bør dere besøke Nerezisca og Skrip når dere leier feriehus på Brac.

Enkelt med feriehus på Brac

Ønsker du å leie ferieleilighet i Kroatia finner du hos NOVASOL et flott utvalg som kan bookes her på vår hjemmeside eller ved å ta kontakt med vårt kundesenter. Vi hjelper deg gjerne og har bred erfaring i feriehusutleie i Kroatia og ellers i Europa.