Attraksjoner på Hvar

Flotte lavendelområder, prektige borger og vakre kirker, på Hvar finnes mye å se og gjøre, og med et sommerhus i Dalmatia har du god tid til å utforske alle serverdighetene på Hvar. Øya Hvar ligger sør for Brac og går tilbake helt til 300 år før kristus. Her er det mye historie og du kan besøke vakre palass, kirker og kloster som forteller om øyas fascinerende historie.

Lei feriehus eller leilighet på Hvar

Opplev attraksjoner på Hvar

Den første byen som grekerne grunnla var Faros som nå går under navnet Stari Grad. Gjennom feriehusutleie på Hvar kan du se ruinene av en romersk villa ved Pod Dolom, beundre 1600-talls kirken St.Stefan og Bianchinipalasset i barokkstil. En av mange attraksjoner på Hvar er borgen Kastel Tydalj hvor poeten Hektorovic bodde under 1500-tallet.

Hovedporten Hvar er kjent for sine kulturskatter, her finner du rennesansekatedralen St. Stefan, Hektorovicpalasset fra slutten av 1400 tallet og Balkan-halvøyas første folketeater. Få også med deg et besøk i kirken med den vakre kunstutstillingen.

Fra feriehuset på Hvar finnes det mange aktiviteter, du kan bade og snorkle i det krystallklare vannet, eller prøve forskjellige vannsporter. Bli kjent med det kroatiske kjøkken; i dette området finner du mye fersk fisk og skalldyr, og en risotto av skalldyr med et glass lokal vin ved siden av er virkelig å anbefale.

Opplevelsesrik ferie i feriehus på Hvar

Å leie ferieshus på Hvar er enkelt. Du og din familie kan booke på NOVASOLs hjemmeside eller ringe vår kundeservice. Vi har leid ut feriehus i Kroatia siden 2005 og våre kollegaer sitter klar for å hjelpe deg. Velkommen til Novasol og Hvar!