Landsbyer og byer på Hvar

Imponerende katedraler, kloster og flotte palasser. Det finnes mye å se og gjøre på Hvar. Med et sommerhus på Hvar fra NOVASOL kan du og din familie utforske øya i fred og ro.

Vakre Hvar ligger sør for Brac i Midt-Dalmatia, og den spennende historien starter allerede 300 år før kristus da man oppdaget Stari Grad og Hvar.

Siden har både romere, bysantiner, kroatiske herskere og Venetianerne regjert over øya. Fra ditt feriehus på Hvar kan du titte utover de flotte bygningene som har blitt stående fra gammelt av.

Oppdag Hvars landsbyer

Den beste måten å utforske alle vakre stedene på Hvar er å leie et feriehus. Da har man et utgangspunt og kan besøke øyas tidligere hovedport, Stari Grad, 1600-talls kirken St. Stefan og Bianchinipalasset som har en fin marine samling. I Stari Grad finnes også et fint Dominikansk kloster med et stort bibliotek og en samling malerier.

Leier du et feriehus kan du besøke hovedporten i Hvar og her finnes også renessanse katedralen med masse kjente malerier, bygninger fra 1400-tallet som det fine klokketårnet og et franciskankloster. Her ble et av Europas første teater bygget.

Et annet vakkert sted på Hvar er Vrboska, med et feriehus her kan dere dra langs den lavendelduftende veien mot den lille byen i nord. I Vrboska finnes den 1500-talls kirken Maria og Barokk kirken St. Laurentius med en altertavle av Paolo Veronese.

Utforsk Hvars vakre byer og landsbyer

Et klikk fra våre feriehus på Hvar

Vil du og din familie se Stari Grad og andre steder på Hvar, kan dere på våre nettsider eller på telefon bestille ferieboliger i Dalmatia. NOVASOL har leid ut feriehus i Kroatia siden 2005 og har et stort utvalg av ferieboliger over hele landet. Alle våre boliger er håndplukket og besiktiget av våre medarbeidere. Velkommen til våre feriehus i Kroatia!