Strender på Hvar

Stenstrender, laguner og små viker …. Det er fullt av herlige strender på Hvar. Den beste måten å oppleve en av Kroatias vakreste øyer på er å leie et feriehus på Hvar.

Hvar er lokalisert sør for Brac i Midt-Dalmatia, og her finnes store lavendelområder, vingårder og en fantastisk kystlinje. Hvar har flest soltimer i Kroatia og det mest krystallklare vannet du har opplevd.

Lei feriehus ved strendene på Hvar

Herlige strender i Midt-Dalmatia

Fire km fra Hvar finner du Milna, her bør du dra for å nyte sol og saltvann. I Milna ligger det to barnevennlige småsteinstrender, og lagunene Malo og Veliko Borce.

På sommerstid går det båtturer fra Hvar til øygruppen Pakleniøyene og her er det fantastiske badesteder. Undvik er den nærmeste øyen og for de som liker nudiststrender kan Jerolim besøkes. På sørsiden av Hvar finner du Zavala som er kjent for sin flotte natur og her er det også en flott strand som heter Petrascica.

Ved strendene i Hvar finner du mange aktiviteter som bading, snorkling, seiling og dykking. Eller hva med å prøve tandem skydiving, der du svever i luften og kan nyte utsikten over Hvar. Surfere kan ta seg en tur til Brac hvor det er bra med bølger på stranden Zlatni Rat.

Nyt sol og bad fra en ferieleilighet på Hvar

Ønsker du og din familie å bade i det klare, turkisblå vannet på Hvar, kan dere leie en ferieleilighet i Midt-Dalmatia.

NOVASOL har jobbet med utleie i Kroatia siden 2005 og har et stort utvalg av feriehus og leiligheter både på fastlandet og på øyene. Booking kan gjøres på vår hjemmeside eller ved å ringe vår kundeservice. Velkommen til NOVASOL og våre feriehus i Kroatia!